Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν και δεν βρίζω κανέναν. Δεν είμαι οπαδός καμιάς ομάδας και δεν χαϊδεύω τ΄ αυτιά κανενός ποδοσφαιριστή ή προπονητή. Ας κάνουν ότι θέλουν οι άλλοι. Δικαίωμά τους.
Η ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδας δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ στο γήπεδο της Ερέτριας και γι΄ αυτό σίγουρα δεν φταίω εγώ. Σίγουρα κάποιοι φταίνε.
Το ποιοι έχουν ευθύνη, το γνωρίζουν αυτοί οι οποίοι είναι στην ομάδα. Αν δεν θέλουν να το πούνε δικαίωμά τους.
Θέλω όμως να ρωτήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιάννη Ελευθεριάδη.
Πρόεδρε, είναι καλύτερα να μας χαϊδεύουν τ΄ αυτιά, από το να ....
γράφουν ή να λένε πως για όλα φταίει ο καιρός, φταίει ο διαιτητής, φταίει η ατυχία, φταίει η αστοχία κλπ;
Ποιοι τα λένε και τα γράφουν αυτά; Αυτοί οι οποίοι για κάθε μεταγραφή της ΑΕΚ σήκωναν ψηλότερα τον πήχη. Δεν ήξεραν άραγε πως όταν ανεβάζεις τον πήχη πρέπει κάποιοι να μπορέσουν να περάσουν από πάνω του;
Πρόεδρε κύριε Ελευθεριάδη σέβομαι τον κάθε προπονητή και τον κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά δεν θα δεχθώ και φροντιστήριο γι΄ αυτά που γράφω. Η δουλειά τους είναι να παίζουν μπάλα και η δουλειά μου είναι να σχολιάζω και να γράφω την άποψή μου. Όταν αυτό δεν τους αρέσει, ας γράψουν την άποψή τους και ο κόσμος θα κρίνει. Δικαίωμα να βρίζουν δεν έχουν.
Εγώ κύριε πρόεδρε δεν έγραψα πως κάποιος που χάνει 10 γκολ είναι νούμερο ή ανίκανος.
Εγώ δεν έγραψα πως όταν κάποιος δέχεται γκολ είναι άχρηστος.
Εγώ δεν έγραψα ποτέ πως ένας προπονητής δεν είχε καλό σύστημα.
Πρόεδρε κύριε Ελευθεριάδη όταν η ομάδα φτάνει να κρατάει για 90΄ την άνοδο στην Α΄ κατηγορία και ενώ έχει πολλά κιλά εμπειρίας δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί "να κρύψει" την μπάλα.
Θα σταματήσω εδώ, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλω να συνεχίσω να κάνω ερωτήσεις.
Έγραψα πριν λίγο καιρό πως ο κ. Ελευθεριάδης τα έδωσε όλα και περιμένει να του δώσουν λίγη χαρά αυτοί τους οποίους εμπιστεύθηκε.
Τον είδε κανείς μετά τον αγώνα; Μπορούσε κανείς από αυτούς να τον κοιτάξει στα μάτια;
Όσο για τις παρηγορήτρες να ξέρουν πως ο κ. Ελευθεριάδης είναι από μόνος του "πολλά κιλά"  στο ποδόσφαιρο και δεν έχει την ανάγκη τους.