Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Η άποψή μας

Γράψτε την στα παλιά σας παπούτσια την δική μας άποψη, αλλά να μην την ξεχάσετε.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν κατάφερε να έχει ένα δυνατό ρόστερ. Δεν κατάφερε δηλαδή να έχει αυτό το ρόστερ το οποίο ήθελε ο προπονητής κ. Γιώργος Λάμπρου και με το οποίο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είχε ρόλο πρωταγωνιστή και όχι ρόλο κομπάρσου.
Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως όλοι θα ήθελαν, αλλά τώρα η ομάδα μπήκε στο χορό και θα χορέψει.
Ας μη γελιόμαστε. Η ομάδα θέλει 5 - 6 ακόμη καλούς ποδοσφαιριστές για...
να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία. Για να τα καταφέρει θα πρέπει η διοίκηση ν΄ αλλάξει τρόπους και να φροντίσει ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τον κόσμο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι με κάποια παπαγαλάκια.
Ο κ. Τόλιας και οι συνεργάτες του πρέπει να καταλάβουν πως απέτυχαν στο να πείσουν ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν στην ομάδα και άλλους να έρθουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν έχουν κανένα περιθώριο να συνεχίσουν να αδιαφορούν και για τον κόσμο της ομάδας.
Τον κόσμο που είδαν στα μπαράζ δεν θα τον δούνε ούτε στον ύπνο τους και αυτή είναι η αλήθεια.
Για να μπορέσουν να οδηγήσουν στο γήπεδο φιλάθλους και να κόβουν τουλάχιστον 500 εισιτήρια έπρεπε ήδη να είχαν οργανώσει ένα τμήμα δημοσίων σχέσεων, το οποίο θα ξεκινούσε την επικοινωνία με τον κόσμο.
Αν πιστεύουν πως με την γοητεία και το μπρίο τους θα τρέξει ο κόσμος στα γήπεδο και θα γεμίσουν το ταμείο με ευρώ κάνουν λάθος.
Κύριοι σε λίγο θα είναι αργά και θα το διαπιστώνετε κάθε τέλος του μήνα.