Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Δήμος Ερέτριας



Ενημέρωση – Ειδοποίηση για την περισυλλογή των απορριμμάτων


Παρακαλούνται οι δημότες που αποθέτουν οικιακά συνήθως απορρίμματα σε τυχαία σημεία σε δρόμους και πλατείες   όπου δεν υπάρχουν κάδοι για την συλλογή τους,  να σταματήσουν την κάκιστη αυτή συνήθεια που προσβάλει τον πολιτισμό μας, ρυπαίνει το περιβάλλον και αυξάνει το κόστος για την περισυλλογή των και τον καθαρισμό των χώρων.

Εφ” όσον το πρόβλημα συνεχίζεται οι υπηρεσίες καθαριότητας ...
είναι υποχρεωμενες να εφαρμόσουν άμεσα τον κανονισμό καθαριότητας και να επιβάλουν και από τον νόμο τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Κάθε παρατήρηση η υπόδειξη σχετικά με την περισυλλογή,έλλειψη, ή και χωροθέτηση των κάδων είναι ευπρόσδεκτη και βοηθάει σε κάθε περίπτωση στην αποτελεσματικοτερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας.



Επικοινωνούμε επομένως

στα τηλέφωνα: 6982857673, 2229050113 με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Β.Γουναρη για την περιοχή της Ερέτριας

Στα τηλεφωνα: 6974120999, 2229037790, 2229039040 με το Αντιδήμαρχο κ. Αργ. Καραβά για την περιοχή Αμαρύνθου, για συνεννόηση σχετικά με τη αποκομιδη υλικών από κλαδέματα  η όγκωδών αντικειμενων.

Να θυμίσουμε τέλος, πόσο σημαντικό είναι να τοποθετούμε έγκαιρα τα σκουπίδια μας (κατά προτίμηση από το βραδυ) στους αντίστοιχους κάδους ανακύκλωσης και απορριμάτων ώστε να περισυλλεγούν από τα αποριμματοφόρα που ξεκινούν ενωρις το πρωί

.

Ευχαριστούμε και ευελπιστούμε σε καλύτερη συνεργασία και συνέχεια για το καλό όλων μας.

Υπηρεσία Καθαριότητας.