Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Καλημέρα

Ηρακλής Ψαχνών. Χτύπησαν τα ξυπνητήρια.
Ακούμε και διαβάζουμε πολλά τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν ισχύουν τα περισσότερα.
Λυπάμαι, αλλά πρέπει να γράψουμε την αλήθεια, γιατί δεν πρέπει ΟΛΟΙ να παριστάνουν τους σωτήρες του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες η αλήθεια είναι μία.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ γνώριζε από την αρχή πως έτσι όπως πήγαιναν τα πράγματα με τον ΗΡΑΚΛΗ καμιά διοικούσα και κανένας Ψαχνιώτης, δεν θα μπορούσε να πάρει την θέση των κυρίων Στούπα και Γκαλούφα.
Ήξερε από την αρχή πως η διοικούσα επιτροπή δεν θα....
κατάφερνε να οδηγήσει την ομάδα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βρεθεί η ΕΠΣΕ για μια ακόμη χρονιά με μια ομάδα η οποία δεν θα κατεβαίνει στο γήπεδο. Τελευταία είχαμε την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και τον ΑΟ ΚΥΜΗΣ.
Όταν λοιπόν ενημερώθηκε από φίλο του πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον κ. Μωϋσιάδη και την σύζηγό του φρόντισε ώστε να γίνει ένα πρώτο ραντεβού στην Αθήνα, στα μαύρα μεσάνυχτα.
Για να γίνει το ραντεβού αυτό μεσολάβησε ο κ. Νίκος Ρόγκας ο οποίος έχει οικογενειακές σχέσεις με τον κ. Μωϋσιάδη και την σύζυγό του κυρία Νίκου.
Σ΄ αυτό το ραντεβού πείσθηκε να πάει ο κ. Σίδερης ο οποίος έτυχε να είναι στην Αθήνα.
Εκεί τελείωσαν όλα και απλά έμειναν οι λεπτομέρειες για την επόμενη μέρα.
Το επόμενο ραντεβού για τα τυπικά έγινε στα Ψαχνά, το οποίο όμως κατέληξε σε συγνώμη για την έκφραση "ξεβράκωμα" της Διοικούσας Επιτροπής.
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά κύριε Πριόνα είχατε υποχρέωση να στηρίξετε αυτούς οι οποίοι "έτρεχαν" την ομάδα όλο αυτό το διάστημα και με τους οποίους είχατε δώσει τα χέρια και είχατε δεσμευτεί απέναντί τους. Όταν παραδίδεις μια ομάδα, παραδίδεις και τις υποχρεώσεις της.
Κανείς λοιπόν Ψαχνιώτης δεν έκανε το παραμικρό.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε ότι έκανε και ο κ. Σίδερης πήγε στο πρώτο ραντεβού. Οι άλλοι απλά αδιαφόρησαν για τους προπονητές οι οποίοι ήταν δίπλα τους όλο αυτό το διάστημα και τους ποδοσφαιριστές στους οποίους είχαν δεσμευτεί.
Η κυρία Νίκου προφανώς έκανε την δουλειά της και ανέλαβε τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και όρισε προπονητή τον σύζυγό της. Δεν ξεκίνησε όμως καλά, γιατί έπρεπε να σεβασθεί την οικογενειακή σχέση που είχε με τον κ. Ρόγκα και να μην κάνει ότι έκανε πίσω από την πλάτη του.
Θα γράψουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε ότι έκαναν όλοι αυτοί που "ξεβρακώθηκαν" και κάνουν και δηλώσεις ως σωτηράκηδες.