Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΚΚΕ: Ανακοίνωση σχετικά με το αποκαλυπτικό βίντεο για τη ναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με το αποκαλυπτικό βίντεο για τη ναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής αναφέρει:

«Το βίντεο που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα, με το χρυσαυγίτη πυρηνάρχη της Νίκαιας Γ. Πατέλη να εξηγεί τον τρόπο δράσης των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, η προηγούμενη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον αρχηγό της Ν. Μιχαλολιάκο, το βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο αρχηγός "καμαρώνει" που είναι απόγονοι ....

των γερμανοτσολιάδων, φασίστες και εθνικοσοσιαλιστές, επιβεβαιώνουν καθημερινά ότι: Η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική, εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη δομή, ιεραρχία και τρόπο οργάνωσης και εκτέλεσης των εγκλημάτων της, για τα οποία υπήρχε εντολή και έγκριση από την ηγεσία. Γι’ αυτό και πρέπει να τιμωρηθεί από τη δικαιοσύνη και, κυρίως, να καταδικαστεί και να απομονωθεί από το λαό.
Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τον "Ριζοσπάστη" και το πόρταλ του 902 για την ακόμη μεγαλύτερη αποκάλυψη του χαρακτήρα και των μεθόδων δράσης της Χρυσής Αυγής.
Καλεί τους φορείς του εργατικού, ευρύτερου λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος να πάρουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Να μην υπάρξει εργαζόμενος, άνεργος, κανένας νέος ή νέα που να μη μάθει για το τι πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή. Είναι το μαχαίρι και η σιδερογροθιά του συστήματος που στρέφεται ενάντια στο δίκιο του λαού».