Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Τώρα ή αργότερα;

Μωράκια (ποδοσφαιρικά εννοώ), καλημέρα.
Γιατί σας πονάει η αλήθεια;
Γιατί δεν θέλετε να παραδεχτείτε πως από την εποχή Ταρνανά, οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και δεν τα έχουν καταφέρει;
Είναι κακό να δεχτείτε πως μπορεί να έχουν λεφτά μπορεί να έχουν διοικητικές ικανότητες, μπορεί να είναι γενικώς άρχοντες, αλλά τον κόσμο δεν τον πείθουν;
Γιατί τόσα χρόνια δεν έχουν βρει λύση;
Είναι δυνατόν ομάδες μικρών χωριών να κόβουν περισσότερα εισιτήρια από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Γράψτε όσες βλακείες θέλετε, μωράκια μου. Θα πρέπει να μας...
πείτε όμως γιατί όλες αυτές οι διοικήσεις δεν πείθουν τον κόσμο και όχι αν εμείς μπορούμε ή όχι. Όταν μας το πείτε, τότε θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι δική μας υπόθεση.
Λοιπόν αν η διοίκηση του  ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θέλει τον κόσμο στο γήπεδο, τότε μετά το ΠΑΣΧΑ θα πρέπει να κάνει κινήσεις, ώστε στο επόμενο πρωτάθλημα στο γήπεδο να υπάρχουν πάντα περισσότεροι από 600 φίλαθλοι με εισιτήριο και  400  παιδιά.
Μωράκια (ποδοσφαιρικά εννοώ), μη φορτώνετε σ΄ εμάς την ανικανότητα άλλων. 
Εμείς δεν χρειαζόμαστε κάποια καρέκλα στο ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ούτε παριστάνουμε τους Χαλκιδάρες. Τέτοιους έχει η ομάδα. Εμείς είχαμε καταθέσει μια πρόταση στο παρελθόν για το θέμα των εισιτηρίων, αλλά κάποιοι τετραέξυπνοι είχαν πει τότε, πως μπορούν και μόνοι τους. Το ότι  δεν τα κατάφεραν δεν έχει σημασία γι΄ αυτούς αφού δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.