Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Η απάντηση

Παιδιά συγνώμη αλλά πραγματικά έχω πεθάνει στο γέλιο με τα όσα διαβάζω στο chat των φίλων του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Βγαίνουν εκεί κάποιοι τύποι και γράφουν διάφορα. Πραγματικά το διασκεδάζω αλλά να ξέρουν πως ποτέ δεν γράφω σχόλια και δεν συνομιλώ με ανθρώπους που δεν γνωρίζω και οι οποίοι κάνουν το χαβαλέ τους. Δεν είχα και δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ με τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και τον τρόπο με τον οποίο θα διοικηθεί αυτή η ομάδα. Δυστυχώς, το θέμα της προσέλευσης του κόσμου δεν λύθηκε ούτε με τα πολλά λεφτά που διέθεσε  ο κ. Ταρνανάς, ούτε με την εμπειρία και τη γνώση του κ. Στούπα, ούτε φυσικά με την παρουσία του εφοπλιστή κ. Κοτσάτου.
-Κάποιοι πιστεύουν πως έχουν το μαγικό ραβδάκι και θα οδηγήσουν τον κόσμο στο γήπεδο.
-Κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως είναι οι ισχυροί παράγοντες...
και όλοι θα τρέξουμε να πληρώσουμε το εισιτήριό μας για να φουσκώνουν αυτοί από περηφάνεια.
-Υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν πως με 2-3 βαρύγδουπες δηλώσεις, με λίγο υφάκι και με 2-3 παπαγαλάκια θα προσελκύσουν φιλάθλους που θα θέλουν να είναι κάπως κοντά τους και να τους λένε μια καλημέρα.
Αγαπητοί μου, εσείς που γράφετε στο chat του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, να ξέρετε πως δεν βρέθηκε ακόμη αυτός που θα μας πληρώνει για να γράφουμε  αυτά που θέλει. Ποτέ δεν κάναμε τέτοια πρόταση στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Αυτό γιατί το ξεχάσατε; Μήπως να σας θυμίσουμε μια πρότασή μας;