Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Τώρα θα περιμένουμε ν΄ ακούσουμε από τους διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, τον προγραμματισμό της ομάδας και το πως θα προχωρήσουν ώστε να έχουν δίπλα τους τον κόσμο και φυσικά τους επιχειρηματίες, μικρούς και μεγάλους οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν.
Τα μηνύματα λίγο ως πολύ η διοίκηση Στούπα τα έχει στείλει με την τελευταία συνέντευξη τύπου, οπότε το μόνο που θα χρειασθεί ν΄ ακούσουμε είναι το αν αυτή η διοίκηση θα συνεχίσει ενωμένη ή θα έχουμε αποχωρήσεις κι αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή όπως είπε ο κ. Στούπας ή απλά θα φροντίσει να κάνει μια πορεία παραμονής...
στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Να γράψουμε αλήθειες. Υπάρχει απογοήτευση και κανείς δεν μπορεί να την κρύψει.
Απογοητευμένος είναι και ο κ. Στούπας και ο κ. Ταρνανάς και ο κ. Καρυστινός και  άλλα μέλη του Δ.Σ., άσχετα αν δεν το λένε δημόσια.
Δεν περίμεναν τόση αδιαφορία από τους φιλάθλους και τους επιχειρηματίες και δεν ξέρουν τι να περιμένουν κι αν μπορούν να περιμένουν στο αύριο.
Δυστυχώς όλοι αυτοί οι παράγοντες, το μόνο που έχουν ως δεδομένο είναι το ότι εμείς τους πάμε κόντρα. Λάθος κύριοι και κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε πως τ΄ αποτελέσματα δικαιώνουν εμάς. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό εναντίον σας. Το αντίθετο συμβαίνει.
Αλάξτε πρακτική. Αλάξτε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να έρθει ο κόσμος κοντά στην ομάδα.
Όχι συμβιβασμούς. Όχι συνεργασίες με ανθρώπους που χθες σας έβαζαν τρικλοποδιές.
Χαλκιδάρες να είσθε ΟΛΟΙ, αλλά δεν μπορεί να διοικούν ΟΛΟΙ.
Αγαπητοί κύριοι, εμείς δεν θα βρεθούμε απέναντι σε κανέναν, αλλά ποτέ δίπλα σ΄ αυτούς που την μία βρίζουν τον Ταρνανά και την άλλη παριστάνουν τον συνεργάτη. Ποτέ δίπλα σ΄ αυτούς που έθαψαν τον Καρυστινό και τους άλλους και μετά όλα καλά.
Καθαρές λύσεις. Λίγοι στην διοίκηση και φυσικά στην κερκίδα όσοι δοκιμάσθηκαν και δεν μπορούν.
Ας κάνει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ νέο ξεκίνημα.