Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Δέσμευση

Επειδή στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μόνο τ΄ αποτελέσματα, οι νίκες, οι ήττες και τα ρεκόρ, τα πτωταθλήματα και τα κύπελλα, αλλά και ο σεβασμός και η άμιλλα, θα πρέπει να δεσμευτούμε σήμερα για κάτι και να το ξεκαθαρίσουμε.
Σ΄ έναν σύλλογο, σε μια ομάδα οι σχέσεις του Δ.Σ. και των προπονητών με τους αθλητές και τις αθλήτριες πρέπει να είναι πάνω απ΄ όλα ανθρώπινες και αξιοπρεπέστατες.
Δεν μπορεί σε μια ομάδα να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν ευκαιρία να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και βίτσια.
Δεν δεχόμαστε παράγοντες ή προπονητές ή δεν ξέρουμε .....
ποιοι άλλοι χρησιμοποίησαν την θέση τους για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ορμές.
Σας παρακαλούμε δεν θέλουμε να τηλεφωνείτε και να μας ζητάτε να μην πάμε στα άκρα το θέμα.
Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Το θέμα θα κλείσει σήμερα από τους ίδιους με την διαδικασία που πρέπει ή διαφορετικά θα το κλείσουμε εμείς την Δευτέρα, με την διαδικασία που επίσης πρέπει.
Αυτό που δεν θέλουμε να συμβεί ποτέ στα παιδιά μας, δεν δεχόμαστε να συμβαίνει σε άλλα παιδιά.
Τα θύματα της υπόθεσης είναι παιδιά. Δεν εννοώ μόνο τους εμπλεκόμενους, αλλά και τα παιδιά που ήξεραν, που ξέρουν και δεν έχουν μιλήσει στους γονείς τους. 
Προσοχή. Εμείς ονόματα δεν θα μπλέξουμε, εκτός από αυτά που εκμεταλεύτηκαν την θέση τους και ικανοποιούσαν τις ορέξεις τους.
Αυτοί ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. 

Υ.Γ. Μέχρι την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 δεν θα γράψουμε τίποτα για το θέμα. Θα επανέλθουμε σ΄ αυτό την ΔΕΥΤΕΡΑ 13 Ιουνίου στις 08:00 αν κι εφόσον το ΔΣ της ομάδας δεν προχωρήσει σε δημόσια δήλωση και δεν πάει την υπόθεση εκεί που πρέπει. Δεν θα δεχθούμε τα γνωστά "λύση συνεργασίας για προσωπικούς λόγους" ή κάτι παρόμοιο. Καθαρές κουβέντες.