Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Χάθηκε ο κ. Τόλιας;

Τι έγινε με τον κ. Γιώργο Τόλια;
Γιατί δεν ακούμε τίποτα;
Ξέχασε ο ίδιος τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Θέλουν οι σημερινοί διοικούντες να ξεχασθεί;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τα λάθη του κ. Τόλια είναι γνωστά σε όλους και σ΄ έναν βαθμό τα έχει αναγνωρίσει και ο ίδιος. Αξίζει όμως να γράψουμε κάτι για το θέμα.
- Ο κ. Τόλιας στήριξε πολλά στον κ. Κοτσάτο, ο οποίος όμως είχε την δική του περιπέτεια και δεν στήριξε οικονομικά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
- Ο κ. Τόλιας δεν είχε συνεργάτες οι οποίοι θα μπορούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά, αλλά ούτε και σε οργανωτικό επίπεδο και από κάποια στιγμή και μετά....
του έσκαβαν και τον λάκκο.
- Ο κ. Τόλιας προδόθηκε και από ποδοσφαιριστές και αυτά κάποια στιγμή θα πρέπει να βγει και να τα πει.
- Ο κ. Τόλιας εμπιστεύθηκε ανθρώπους οι οποίοι έπαιζαν διπλό παιχνίδι και ανθρώπους οι οποίοι είχαν εντολή να τον τελειώσουν, ακόμη κι αν με τον τρόπο αυτόν έχανε και την κατηγορία.
Τα λάθη του κ. Τόλια πολλά, αλλά το ζητούμενο και το κυριότερο ήταν το οικονομικό και το ότι ο κόσμος δεν πήγαινε στο γήπεδο.
Αυτά τα δύο όμως υπάρχουν και σήμερα. Δεν λύθηκε το οικονομικό και δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο.
Η διαφορά είναι στο ότι σήμερα υπάρχει ο κ. Στούπας ο οποίος σε επίπεδο οργανωτικό και επικοινωνιακό τα πηγαίνει καλύτερα.
Άποψή μας είναι πως κάποια στιγμή ο κ. Τόλιας θα πρέπει να μιλήσει.
Ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν θα κάνει σε καμία περίπτωση, αυτά που του έκαναν πολλοί από αυτούς που σήμερα είναι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί ο ίδιος βάζει πάνω απ΄ όλους τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.