Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Το Καλοκαίρι του 2015 η νέα διοίκηση του ΛΗΛΑ ξεκίνησε με όνειρα, φιλοδοξίες και με κρυφή επιθυμία αν δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα, τουλάχιστον να είναι στην πρώτη 3άδα.
Λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και στην περίπτωση του ΛΗΛΑ, ξενοδόχος ήταν το ΕΓΩ των περισσοτέρων μελών του ΔΣ και η προσπάθεια κάποιων άσχετων με το ποδόσφαιρο, να μειώσουν την προσφορά ανθρώπων οι οποίοι τόσα χρόνια κρατούν ζωντανό τον ΛΗΛΑ. Αυτό το πλήρωσε η ομάδα. Προπονητής στον ΛΗΛΑ ξεκίνησε ο κ. Ταυταρίδης και συνέχισε...
ο κ. Μαστραγγελής.
Η ομάδα στο πρωτάθλημα είχε 13 νίκες, 13 ήττες και 4 ισοπαλίες. 
Πάμε στο σήμερα.
Άλλαξε και πάλι η διοίκηση του ΛΗΛΑ, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.
Έχουμε σ΄ αυτή και νέα πρόσωπα, αλλά τα νήματα τουλάχιστον σε ποδοσφαιρικό επίπεδο τα κινεί ο κ. Δημήτρης Γκάβαλης ο οποιος είναι και ο Γενικός Αρχηγός στην ομάδα.
Προπονητής στην ομάδα ο κ. Δημήτρης Λύκος. Καλός στην δουλειά του, κύριος σε όλα του και φανατικός στο θέμα πειθαρχία.
Ο ΛΗΛΑΣ ξεκινάει για να είναι πρωταγωνιστής. Ανανέωσε με τους περισσότερους που ήδη ήταν στην ομάδα και προχωράει και σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να "χωρέσουν" στην ομάδα και οι νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι ταλέντο έχουν αλλά πρέπει να πάρουν και εμπειρίες και αγώνες στα πόδια τους.
Η φιλοσοφία μας για την ομάδα του ΛΗΛΑ είναι διαφορετική και πιστεύαμε πως αυτή η χρονιά ήταν η καλύτερη για να επιχειρήσει ο ΛΗΛΑΣ να δημιουργήσει μια ομάδα με δικά του παιδιά, με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και με κάποιους που θα ήθελαν να βοηθήσουν χωρίς οικονομικές απαιτήσεις. Εμείς έχουμε την άποψη πως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν ένα πριμ ανόδου, ένα πριμ βαθμολογικής θέσης κι αν θέλετε ένα πριμ ανά 4άδα αγώνων.
Δεν θέλαμε δηλαδή να παίρνουν χρήματα 4 - 5 ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι να είναι απλά οι εργάτες της ομάδας.
Τέλος πάντων. Διαπιστώσαμε πως θα υπάρξει και πάλι θέμα στην ομάδα και μακάρι να κάνουμε λάθος. Ο κ. Λύκος ξέρει πως πιστεύουμε σ΄ αυτόν και του ευχόμαστε να πάει τον ΛΗΛΑ ψηλά, χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις από ττις αρχές του.