Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Αντιπεριφέρεια Εύβοιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Χαλκίδα, 07-10-2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest είναι ξανά κοντά μας, πιστό στο μεγάλο ραντεβού για 10η συνεχόμενη χρονιά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στην πόλη της Χαλκίδας. Από το 2007, οπότε και  φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά, η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ως βασικός συνδιοργανωτής, στηρίζει έμπρακτα τη διεξαγωγή του κορυφαίου αυτού πολιτιστικού γεγονότος.
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest αποτελεί πλέον θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα όχι μόνο της Περιφέρειας αλλά και ολόκληρης της χώρας.  Στο πλαίσιο του 10ου...

Φεστιβάλ, που ξεκινάει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου,  θα προβληθούν συνολικά 100 ντοκιμαντέρ εκ των οποίων, μάλιστα, τα 25 θα είναι πρώτες προβολές.
Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 100.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει 1.000 και πλέον ταινίες-ντοκιμαντέρ σπουδαίων παραγωγών.  Ταυτόχρονα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνεται ξεχωριστή ενότητα για παιδιά και νέους.
 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, επιμένει και παραμένει αρωγός σε κάθε δράση που καλλιεργεί και ενισχύει τον πολιτιστικό πλούτο της χώρας μας και αναβαθμίζει ποιοτικά τον τόπο μας.