Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Γράφει ιστορία

Δεν έγινε τίποτα, κύριοι, επειδή η ΙΣΤΙΑΙΑ ξεκίνησε με ήττες το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Για πρώτη φορά στην ιστορία της βγήκε από τα όρια του νομού Εύβοιας και έτυχε τις δύο πρώτες αγωνιστικές να παίξει με δύο ομάδες που έχουν χρόνια στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Συγνώμη δηλαδή, αλλά το ότι η ΙΣΤΙΑΙΑ κοίταξε στα μάτια τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ δεν είναι τυχαίο. Όταν λοιπόν σχολιάζεις τέτοιους αγώνες, καλό είναι να μην αισθανόμαστε πως η ΙΣΤΙΑΙΑ είναι η ΜΠΑΡΤΣΑ. Τι πρέπει να πει η ΘΗΒΑ...
που δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΤΣΙΛΙΚΡΑΤΗ ή ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ τον ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ;
Οι φίλοι της ομάδας δεν θα πρέπει ούτε λεπτό να αδρανήσουν. Η ΙΣΤΙΑΙΑ θα χτυπήσει όλους τους αντιπάλους αλλά θα κερδίσει αυτούς που μπορεί να κερδίσει για να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική.
Ο προπονητής της ομάδας κ. Θανάσης Γουρνάς σίγουρα ξέρει περισσότερα από εμάς και αυτά θα τα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του και η ομάδα θα έχει και θετικά αποτελέσματα.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αναγνώστου έχει στα χέρια του την τύχη της ομάδας και δεν πρέπει να παρασυρθεί από τις σειρήνες που θα βρεθούν δίπλα του. Η ομάδα να παραμείνει ενωμένη και σιγά - σιγά να μπορέσει να βρει τα πατήματά της.