Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η επιστολή της ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Χαρακτηρίσαμε λάθος την επιστολή της ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και γράψαμε πως έχουν άγνοια των κανονισμών αλλά και τους χρησιμοποιούν ανάλογα με το πώς τους εξυπηρετούν.
Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι διοίκηση και υπογράφουν την επιστολή, για αυτό και θα γράψουμε κι εμείς γενικά προς τους συντάκτες της.
-Αγαπητή κυρία ή κύριε, θα έπρεπε να ξέρετε πως...
ο κανονισμός δεν επιτρέπει τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς, σχολιασμούς και άλλα, με επιστολή προς τα ΜΜΕ. Θα έπρεπε να απευθυνθείτε στα αρμόδια όργανα.
-Αγαπητή κυρία ή κύριε, θα έπρεπε να ξέρετε πως κανείς κανονισμός δεν επιτρέπει να ζητάτε την εξαίρεση ενός διαιτητή από αγώνες της ομάδας σας.
-Αγαπητή κυρία ή κύριε, ο κανονισμός θα πρέπει να ισχύει πάντα και για όλους. Η ΑΕΚ έχει ζητήσει να μπούνε στην άκρη οι κανονισμοί, για να εξυπηρετηθεί μια κατάσταση, και αυτό, κρυφά ή φανερά, το πέτυχε.
-Αγαπητή κυρία ή κύριε, δεν είναι λίγες οι ομάδες που στο παρελθόν εμφανίστηκαν να έχουν παράπονα από τη διαιτησία σε αγώνες τους  με την ΑΕΚ.
-Αγαπητή κυρία ή κύριε, γιατί δεν είναι απαράδεκτος ο κ. Σέγκος αφού δεν απέβαλε, έστω και μετά την λήξη του αγώνα, ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ο οποίος για κάποιον λόγο (!!!) έριξε κουτουλιά σε ποδοσφαιριστή της ΑΥΛΙΔΑΣ;