Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Καλημέρα σας κύριοι

Το κακό έχει παραγίνει. κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι να καταλάβουν, πως είναι άλλη η δουλειά του προπονητή, άλλη του ποδοσφαιριστή, άλλη του παράγοντα και άλλη των διαιτητών.
Θα γράψουμε την άποψή μας, αλλά δεν θέλουμε να παρεξηγηθούμε.
Θα πρέπει κάποια στιγμή ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες, να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες και γενικώς τις επιθέσεις κατά των διαιτητών.
Κύριοι όπως οι διαιτητές δεν παρεμβαίνουν στο δικό σας ...
έργο, έτσι κι εσείς θα πρέπει να μην παρεμβαίνετε στο δικό τους έργο. Πρέπει επιτέλους να παραδεχτείτε πως τα δικά σας λάθη είναι περισσότερα από αυτά των διαιτητών.
Κύριοι δεν ξέρετε τι λέει ο κανονισμός;
Ο διαιτητής θα πρέπει να σας πετάξει εκτός αγωνιστικού χώρου, όταν κάνετε όσα κάνετε.
Αλήθεια γιατί ξέρετε εσείς καλύτερα από τους διαιτητές τους κανονισμούς; Πότε πήγατε για εκπαίδευση;
Αλήθεια όταν ένας ποδοσφαιριστής κάνει θέατρο, όταν χτυπάει αντίπαλο κι όταν χάνει απίστευτες ευκαιρίες, μπαίνετε στο γήπεδο και του τα χώνετε;
Όταν ένας προπονητής κάνει τα δικά του λάθη, τον πλακώνουν οι ποδοσφαιριστές; 
Κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Το παρακάνατε. Ίσως φταίνε και οι διαιτητές οι οποίοι κάποιες φορές σας καλύπτουν αφού δεν γράφουν τα πάντα στο φύλλο αγώνα. Ίσως φταίει και η πειθαρχική της ΕΠΣΕ η οποία κάποιες φορές κλείνει τα μάτια.
Λοιπόν ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Είμαι ο τελευταίος που θα χαϊδέψει αυτιά διαιτητών, αλλά θα πρέπει παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές να ασχοληθούν και να διορθώσουν τα δικά τους λάθη.