Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ

Ας σοβαρευτούμε κι ας αντέξουμε τον διάλογο. Η κάθε πλευρά έχει το δικό της δίκιο αλλά καμία πλευρά δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά των άλλων. Το αν ο κ. Βούλγαρης είναι καλός Πρόεδρος ή όχι, το γνωρίζουν τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές αλλά και οι φίλοι της ομάδας. Αν δε τους κάνει ο Πρόεδρος, τον αλλάζουν.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ...
δεν θα δήλωνε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και τελικά, με παρέμβαση της ΕΠΣΕ και προσωπικά του κ. Παπακωνσταντίου, πείστηκαν όλοι, και μεταξύ αυτών και ο κ. Βούλγαρης, και η ομάδα δήλωσε συμμετοχή.
Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά που λένε δημόσια οι δύο πλευρές. Εμείς γνωρίζουμε λεπτομέρειες αλλά τις γνωρίζουν και ΟΛΟΙ οι άλλοι. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα πρέπει να βρει λύση για την Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ. Η ομάδα έχει έδρα τον Άγιο Νικόλαο  και το γήπεδο των Φύλλων δεν είναι πιο κοντά από άλλα.
Είναι γεγονός πως στα Φύλλα βάζουν χρήματα από την τσέπη τους για να έχουν το γήπεδο που έχουν. Γιατί λοιπόν ο ΔΟΑΠΠΕΧ πάει εκεί και όχι σε κάποιο άλλο γήπεδο; Ας το ψάξουν οι της ΑΕ. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ και μετά, αν κάναμε λάθος, θα ζητήσουμε συγνώμη.