Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Νίκος Ρόγκας

Έχουμε ενημερώσει πως τα θέματα τα προγραμματίζουμε από το βράδυ, ώστε εσείς να τα διαβάζετε κατά τη διάρκεια της μέρας. Είπαμε επίσης πως αυτό θα διαρκέσει για ένα διάστημα.  Ήρθαν λοιπόν κάποια μηνύματα του κ. Νίκου Ρόγκα ως απάντηση για σχόλια που γράψαμε και δεν ανέβηκαν χθες.
Αγαπητέ κύριε Ρόγκα, δεν θα το πιστέψετε αλλά δεν πειράζει. Δεν διαφωνώ στο ότι πρέπει να έχετε γήπεδο για να παίζει η ομάδα, αλλά με τον τρόπο που  κάνατε επίθεση στον ''κακό κύριο Βούλγαρη'' δεν είδα να κάνετε το ίδιο...
για τον κύριο υπεύθυνο.
Κύριε Ρόγκα, ξέρετε την άποψή μου για τις σχέσεις των Σωματείων του Ληλαντίου.Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ με τον τρόπο του καταφέρνει να φέρνει το ένα σωματείο απέναντι στο άλλο. Αυτή είναι η δική μου άποψη κύριε Ρόγκα και δεν είναι χθεσινή.
Αυτοί που σήμερα υποτίθεται πως σας στηρίζουν, είναι αυτοί που συμφωνούσαν με την άποψη να μην παραχωρεί ο Δήμος τα γήπεδα σε σχολές ποδοσφαίρου.
Σας είπα και κάτι άλλο. Εκτός από τις ομάδες υπάρχουν και οι δημότες. Πού πρέπει να πάει κάποιος δημότης τα παιδιά του για να τρέξουν ή για να μάθουν ποδόσφαιρο, χωρίς να ανήκουν σε κάποια ομάδα; Από πότε ο ΔΟΑΠΠΕΧ αποκλείει τα παιδιά των δημοτών;