Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Αντιπεριφέρεια Εύβοιας

Ενημέρωση Εκχιονισμών 30-12-2016
Κατά τη δεύτερη ημέρα του κύματος κακοκαιρίας με τη συνεχιζόμενη χιονόπτωση στο Νομό Εύβοιας, το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο παραμένει ανοικτό, ενώ σε ορισμένα τμήματα απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Απρόσκοπτα διεξάγεται η κυκλοφορία στο τμήμα Ψαχνά - Προκόπι (Άγιος, Παγώντας). Ελεύθερη, αλλά με χρήση αλυσίδων είναι η κυκλοφορία στα ορεινά της Βόρειας Εύβοιας (Κοκκινομηλιά, Κρυονερίτης, Κερασιά, Ταξιάρχης, Καστανιώτισσα). Ομοίως, ...
με αλυσίδες εξυπηρετείται το τμήμα Στενή - Στρόπωνες στη Δίρφυ, όπως και το Μανίκια -  Μακρυχώρι στη Νοτιοκεντρική Εύβοια.
Ο Φάνης Σπανός  δήλωσε: "Για δεύτερη μέρα στόλος άνω των 35 μηχανημάτων της Π.Ε. Εύβοιας επιχειρεί σε 12 διαφορετικά μέτωπα και κρατάει ανοιχτούς τους δρόμους του Νομού. Επιμένουμε στη σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων, κατοχή αλυσίδων και συμμόρφωση προς τις οδηγίες της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας. Ας χαρούμε το χειμώνα, χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας και τους συμπολίτες μας."
Για οποιαδήποτε πρόβλημα οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πολιτικής Προστασία της Π. Ε. Εύβοιας στο τηλέφωνο 22210-20000 όλο το 24ωρο.