Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Μανώλης Γαβαθιώτης

Κυριάκος Θωμαΐδης: Η σκευωρία του... ΣΚΑΕ(Ι) !

ΜΓ
Μανώλης  Γαβαθιώτης

Με ψευδή και απατηλά στοιχεία επιδιώκουν την απεμπλοκή ενός έντιμου δικαστή από την υπόθεση πού τους «καίει»

Ένα κείμενο πού....
παραλήφθηκε στην αλληλογραφία μου, με ανάγκασε να ερευνήσω μία υπόθεση, πού όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία, αποκαλύπτει ακόμη μία στοχευμένη πλεκτάνη, πού στοχεύει ευθέως στην δικαστική λειτουργία και απροκάλυπτα παρεμβαίνει σε εν εξελίξει και υπό δικαστική κρίση υπόθεση, προς εξυπηρέτηση ανόμων σκοπών ενός επικοινωνιακού κέντρου παραπληροφόρησης.
Το κείμενο πού έλαβα, από φίλο – αναγνώστη (τα στοιχεία του υπ’ όψιν του υπογράφοντος) έχει ως εξής:
«Ουαί υμίν … κατασκευαστές» ! Η γνωστή πηγή – εργοστάσιο κατασκευής ψεμάτων – συκοφαντιών, στην προσπάθειά της να αμαυρώσει το όνομα ενός δικαστή γιά δικούς της προφανείς και ομολογημένους σκοπούς, δεν δίστασε να περιπλέξει και το όνομα του γιού του δικαστή, πολύ δε περισσότερο να αναφέρει ψευδώς, αλλά έντεχνα ( παλιά μου τέχνη κόσκινο ) τα ονόματα του πρώην και του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ Σαρρή και Παπακωνσταντίνου. Η αλήθεια όμως, με έγγραφα και ημερομηνίες, τους διαψεύδει τελείως. Ο υιός Σταμαδιάνος προτάθηκε και διορίστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ από την Football League, την διοργανώτρια ένωση του ομώνυμου πρωταθλήματος. Η ΕΠΟ διόρισε τα δικά της μέλη και η ανακοίνωσή τους έγινε στις 22.01.14. Καμία σχέση λοιπόν Σαρρής και Παπακωνσταντίνου».
Με βάση αυτή την ενημέρωση, προχώρησα στην πρέπουσα δημοσιογραφική έρευνα, από την οποία αποδείχθηκε ότι:
Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος Football League, με έγγραφο του τότε προέδρου της κ. Σπύρου Καλογιάννη πρότεινε στις 16.11.13, σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό ως διαιτητές, στην Α’ ΕΕΟΔ ( οικονομικές διαφορές ) ΤΕΣΣΕΡΙΣ δικηγόρους, στο Διαιτητικό δικαστήριο Εφέσεων ΠΕΝΤΕ δικηγόρους και στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, επίσης ΠΕΝΤΕ δικηγόρους. Ο ένας από τους πέντε προταθέντες γιά το τελευταίο όργανο, ήταν ο Γεώργιος Σταμαδιάνος.
Δυστυχώς για τους σκευωρούς, ο κατάλογος αυτός ανανεώθηκε στις 13.11.14, δηλαδή μετά από ένδεκα μήνες και στον ανανεωμένο κατάλογο ο κ. Σταμαδιάνος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ! Δηλαδή, ο κ. Σταμαδιάνος ήταν μεταξύ των πέντε δικηγόρων πού είχε προτείνει η Football League, γιά ένδεκα μήνες. Στο διάστημα αυτόλ, των ένδεκα μηνών, ο κ. Σταμαδιάνος ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ σε καμία απολύτως δίκη, αλλά και – το σπουδαιότερο – δεν αμείφθηκε ούτε με ΕΝΑ ΕΥΡΟ από την ΕΠΟ !
Αυτή η τυπική – και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ουσιαστική – παρουσία του κ. Γ. Σταμαδιάνου στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, δημιουργεί και άλλα ερωτήματα, στα οποία μόνον ο ίδιος μπορεί να απαντήσει. Για παράδειγμα, εύλογα μπορεί να δημιουργηθεί η απορία αν ο κ. Σταμαδιάνος είχε πληροφορηθεί καν τον διορισμό του, αν δηλαδή το … ήξερε ότι είχε διοριστεί. Εγγραφα επίσημα περί αυτών των διορισμών, δεν υπάρχουν !
Η ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΤΩΝ ΣΚΕΥΩΡΩΝ
Με την παράθεση των παραπάνω στοιχείων, πιστεύω ότι τα συμπεράσματα είναι αναπόφευκτα και αναμφισβήτητα. Πιστοί και συνεπέστατοι στην καθ’ έξιν παραγωγή σκευωριών και συκοφαντιών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το μένος και τον φθόνο τους εναντίον των ανθρώπων της ΕΠΟ πού έχουν εδώ και καιρό στοχοποιήσει, οι σκευωροί του καναλιού του Αλαφούζου έπλεξαν μία νέα πλεκτάνη, βουτηγμένη στο ψέμα και την εξαπάτηση της Κοινής γνώμης. Ένα σενάριο στο οποίο εμπλέκουν έναν έντιμο δικαστή, στοχεύοντας σε δύο πιθανές εξελίξεις Η μία, να τον αναγκάσουν να ζητήσει αυτοεξαίρεση από υπόθεση με την οποία ασχολείται δικαστικά. Η δεύτερη, αν δεν ευοδώσει η πρώτη, να τον επηρεάσουν στην δικονομική του κρίση ώστε να τον οδηγήσουν σε απόφαση η οποία θα ευνοεί τα συμφέροντά του αφεντικού τους.
Στην συγκεκριμένη και ήδη ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ όχι μόνο στις δικαστικές αίθουσες, αλλά κυρίως στην ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της φίλαθλης Κοινής Γνώμης, μεταμεσονύκτιο τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΕΙ «Δίκη», ο τηλεπαρουσιαστής και καταδικασθείς περισσότερες από μία φορά γιά συκοφαντία Κυριάκος Θωμαϊδης παρουσίασε γιά μία ακόμη φορά στοιχεία πού όχι μόνο δεν είναι αληθινά, όχι μόνο διαστρεβλώνουν ωμά και απροσχημάτιστα την αλήθεια, αλλά και μπορούν να θεωρηθούν ως συκοφαντικά, σε βάρος έντιμου εν ενεργεία δικαστικού.
Όπως λοιπόν αναφέρθηκε στην εν λόγω εκπομπή, ο δικηγόρος Γεώργιος Σταμαδιάνος, γιός του προέδρου του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών Κωνσταντίνου Σταμαδιάνου, ο οποίος έχει αναλάβει την γνωστή δικογραφία γιά την λεγόμενη «εγκληματική οργάνωση» του ποδοσφαίρου, στην οποία κατηγορούμενοι είναι μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ο πρώην αντιπρόεδρός της Γιάννης Παπακωνσταντίνου, «είχε διοριστεί επί των ημερών τους» στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ομοσπονδίας.
Η παραπάνω «αποκάλυψη - μαϊμού» της εκπομπής, περιβλήθηκε από κακεντρεχή σχολιασμό του τηλεπαρουσιαστή Θωμαϊδη, κατά τη γνώμη του οποίου ο πατήρ Σταμαδιάνος θα έπρεπε να … «επικαλεσθεί ζήτημα δικαστικής ευπρέπειας ή προσωπικής ευθιξίας, ώστε να αιτηθεί την αυτοεξαίρεσή του» ( πράγμα πού, όπως αποδεικνύεται, ήταν και ο σκοπός της «αποκάλυψης» ) ! Αιτιολογώντας αυτή του την άποψη, ο συκοφάντης ( και με τη δικαστική βούλα ) Θωμαϊδης, ισχυρίστηκε ότι είπε ότι «υπό αυτές συνθήκες ο Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος θα κρίνει την τύχη δύο κατηγορουμένων πού ήταν στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την εποχή πού ο γιός του διορίζονταν στο ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ».
Είμαι πεπεισμένος ότι όλο αυτό το ψεύτικο και απατηλό «στόρι» με την «παραμύθι – αποκάλυψη», αποδεικνύει κάτι πού οι σκευωροί ποτέ δεν θα περίμεναν να αποδειχθεί :
Την εντιμότητα του δικαστή κ. Κωνσταντίνου Σταμαδιάνου : Είναι τόσο έντιμος, ώστε ΔΙΚΑΙΩΣ να τον … φοβούνται και να απεργάζονται την εξουδετέρωσή του, με βρόμικες πλεκτάνες και απατηλές σκευωρίες.

24 ΙΑΝ 2017

Ούτε ένα ευρώ ο Γιώργος Σταμοδιάνος από την ΕΠΟ! Κανένας λόγος αυτοεξαίρεσης του προέδρου Εφετών από την υπόθεση της «εγκληματικής»

Θέλουν και το... αίμα τους!
Έτοιμοι να καταθέσουν αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και για ηθική βλάβη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου και στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαϊδη είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ο πρώην αντιπρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου για το θέμα του διορισμού του Γιώργου Σταμοδιάνου στο διαιτητικό δικαστήριο της ομοσπονδίας...

Η αλήθεια, άλλωστε, δεν έχει καμία σχέση με όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» και θεωρείται βέβαιο ότι θα δικαιωθούν στην αγωγή που αναμένεται να καταθέσουν εντός των προσσεχών ημερών, η οποία θα συμπεριλάβει και όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ της προπαγάνδας που συνεχίζεται ακατάπαυστα παρά την αποχώρησή τους από τα διοικητικά της ΕΠΟ.

Κι αυτό, διότι, όταν ο Γιώργος Σταμοδιάνος, γιος του προέδρου του Συμβουλίου Εφετών Κωνσταντίνου Σταμοδιάνου, ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και πέντε μήνες τη δικογραφία της «εγκληματικής οργάνωσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου κατηγορούμενοι είναι τόσο ο Γιώργος Σαρρής, όσο και ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, διορίστηκε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για λογαρισμό της Football League (22/1/2014) έπειτα από υπόδειξη του τότε προέδρου της δεύτερης επαγγελματικής λίγκας Σπύρου Καλογιάννη, ο πατέρας του δεν είχε καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση γιατί αυτή βρίσκονταν ακόμα σε επίπεδο προανάκρισης.

Συν τοις άλλοις, ο Γιώργος Σταμοδιάνος, παρά τον διορισμό του, που ουσιαστικά ήταν η επικύρωση της λίστας με τους δικηγόρους που απέστειλε η Football League στην ομοσπονδία ΔΕΝ συμμετείχε σε καμία υπόθεση ως επιδιαιτητής στο διαιτητικό δικαστήριο και η ΕΠΟ ΔΕΝ του κατέβαλε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευρώ ως αντιμισθία!!!

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι δεν υφίσταται ουσιαστικά ο παραμικρός λόγος για τον πρόεδρο του Συμβουλίου Εφετών Κωνσταντίνο Σταμοδιάνο να ζητήσει την αυτοεξαίρεσή του από την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και ότι το «θέμα» βγήκε στην επιφάνεια στο πλαίσιο της προπαγάνδας που συνεχίζεται ακατάπαυστα από τους ...εξυγιαντές (ο Θεός να τους κάνει...) εναντίον των πρώην εκλεγμένων παραγόντων της ΕΠΟ.

Δεν τους φτάνει, βλέπετε, η αποχώρησή τους από τα κοινά της ομοσπονδίας.

Μάλλον θέλουν και... το αίμα τους.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση, βέβαια, τους έδωσαν έναν καλό λόγο για να διεκδικήσουν μία βαρβάτη αποζημίωση για την ηθική βλάβη που τους προκάλεσε αυτή η «αποκάλυψη» της Δίκης.

Tο ίδιο συμβαίνει και με τον έγκριτο δικαστικό λειτουργό Κωνσταντίνο Σταμοδιάνο, τον οποίο προσπάθησαν να εκθέσουν στον κόσμο και στους συναδέλφους του επειδή διαπίστωσε τα πολλά κενά του συνόλου της δικογραφίας για την «εγκληματική» με αποτέλεσμα να προτίθεται να την επιστρέψει στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για περαιτέρω διερεύνηση.