Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Καλησπέρα σας, κύριε Ελευθεριάδη

Είπαμε πως θα γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό θα κάνουμε.
Ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ κ. Ελευθεριάδης  μιλάει στο fb και στις παρέες του για λαμόγια, για γουρούνια, για πληρωμένους κλπ. Έχει γράψει κατά καιρούς πως κι εμάς μας πλήρωνε και διάφορα τέτοια και πως τώρα μας πληρώνουν άλλοι.
Αγαπητέ κύριε Ελευθεριάδη, γιατί μας πληρώνατε και τι πληρώνατε; Εμείς σε αυτό έχουμε απαντήσει. Να βγείτε δημόσια και να πείτε πόσα μας πληρώσατε. Δώσατε 100 ευρώ, 500 ευρώ, 1000 ευρώ, 10.000 ευρώ ή μήπως 300.000 ευρώ; Το ''πλήρωσα''...
γενικώς και αορίστως δεν λέει τίποτα.
Εμείς γράψαμε πως διαφημίσαμε όλες τις εκδηλώσεις σας όλα αυτά τα χρόνια και συνολικά δεν πληρώσατε ούτε 500 ευρώ. Μιλάμε για όσα χρόνια είστε στα διοικητικά ομάδων.
Κύριε Ελευθεριάδη, εμείς επιλέξαμε τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ; Σας προτείναμε εμείς κάποιον;
Ποιος είστε εσείς που έχετε το δικαίωμα να ρίχνετε λάσπη και να έχετε την απαίτηση να σας φερόμαστε με το γάντι;
Μπορεί να είστε Πρόεδρος του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι θα πρέπει να σας προσκυνήσουν. 
Μπορούμε κι εμείς να ρίξουμε λάσπη εναντίον σας αλλά γιατί να το κάνουμε; Το κάνουν μια χαρά άνθρωποι που είναι δίπλα σας.
Κύριε Ελευθεριάδη, εμείς δεν ανήκουμε σε αυτούς που ''παίζουν'' στο fb. Δεν παίξαμε εκεί ούτε όταν ήσασταν στην ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ούτε όταν πήρατε μεταγραφή για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Δεν παίξαμε εκεί ούτε όταν θέλατε να πάτε την ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στη θέση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ούτε όταν την αφήσατε επειδή καταλάβατε πως δεν θα τα καταφέρνατε και πήρατε ''τον έτοιμο'' Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Εμείς ''εργολαβίες λάσπης'' δεν αναλαμβάνουμε. Τα λάθη μας τα έχουμε πληρώσει και μάλιστα ακριβά. Σταματήστε λοιπόν την λασπολογία, γιατί δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα. Οι επιλογές ήταν δικές σας κι εμείς ''σας βοηθήσαμε'' σε αρκετές περιπτώσεις για να ''μην την πληρώσετε'' άσχημα. Ξεχνάτε εύκολα ή μάλλον έχετε επιλεκτική μνήμη. Εμείς φίδια δεν θα γίνουμε ποτέ. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε. Τα φίδια τα έχετε στον κόρφο σας.