Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

 ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ - Α.Ε.Λ. 0-3 
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ 2-0 ΑΟ ΚΥΖΙΚΟΣ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ 2 ΚΑΙ 
 ΗΤΤΑ Η  ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΜΕ 1-0 ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Ποιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα  συνέχισε  η ομάδα μας τους αγώνες για το  πρωτάθλημα Γ΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ευβοίας. κερδίζοντας με 3-0 τον ΑΟ Πισσώνα.
Σε ένα αγώνα που η ομάδα μας ήθελε την νίκη για να κρατηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα οι αθλητές μας έπαιξαν από το πρώτο λεπτό με πάθος για την νίκη δημιουργώντας φάσεις....
για γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε καμία σκοπιμότητα στο παιχνίδι του προσπαθώντας και αυτός  να σημειώσει κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο  χωρίς να τα καταφέρνει. αντίθετος με την ομάδα μας που είχε στο ίδιοι διάστημα αρκετές  φάσεις για γκολ  και ένα δοκάρι με τον Παπαγεωργίου στο 38, και  ευτύχισε να προηγηθεί στο 45΄με δυνατό σουτ του Κουλοχέρη.
Σο δεύτερο ημίχρονο και παρόλο που η ομάδα μας θα έπρεπε να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, έδωσε αδικαιολόγητα χώρο στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φάσεις,  αλλά και ένα σουτ στο  δοκάρι της εστίας του  πολύ καλού Πετράκη που κράτησε το μηδέν και στη συνέχεια του αγώνα από το  70΄και μετά η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της δημιουργώντας φάσεις για το δεύτερο γκολ που ήρθε τελικά στο 86΄με τον Κουλοχέρη που στο 90΄έκανε το 0-3 με τρίτο προσωπικό γκολ του ίδιου ύστερα από ωραία ενέργεια του Μικράκη. 
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κ. Σέγκο και τους βοηθούς κ.κ. Σακαράκη και Ρέτσα. 
Α.Ε.Λ. 
Πετράκης , Χαλιώτης (66΄Τζάνος ) , Παπαγεωργίου, Χατζηαντωνάκης, Καρλατήρας , Ndoi, Σπυράκης , Μάκ Κόλλιας (72΄Καλέντζης),  Moco , Νάνος ( 58΄Μικράκης ) , Κουλοχέρης.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή  19/2 και ώρα 11.30 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ν.Αρτάκης.

Την πρώτη ήττα με 1-0 στο πρωτάθλημα νέων γνώρισε η ομάδα μας από την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών.
Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο είχε όσκαρ χαμένων ευκαιριών που συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο δωρίζοντας και το γκολ, στην ομάδα του Ηρακλή που το σημείωσε ο Γραμματικόγιαννης , όταν στο 56΄εκμεταλεύτικε λάθος των αμυντικών μας.
Αντιθέτως με νίκη και καλή εμφάνιση συνέχισε η ομάδα των παίδων στο πρωτάθλημα κερδίζοντα με 2-0 την ομάδα του ΑΟ Κύζικος Ν.Αρτάκης 2.
Και τα δύο γκολ για την ομάδα μας τα σημείωσε ο Ζάνιος.

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία  της ομάδας μας και της Σχολής ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις της Σχολής.
Γονείς και φίλοι της Σχολής και τις ομάδας μας έδωσαν το παρών προσφέροντας αίμα και βοηθώντας έτσι την τράπεζα αίματος που έχει η ομάδα μας εδώ και τρία χρόνια.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό  κ. Αργύρη Δημήτριο για το ενδιαφέρον και την παρουσία του ( χωρίς αυτόν δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία ) στην αιμοδοσία  αλλά και το κέντρο αιμοδοσίας Χαλκίδας για την βοήθεια τους στην πραγματοποίηση της  δεύτερης εθελοντικής αιμοδοσίας. 

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp