Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ- Ενδιαφέρον στα χαμηλά

Δυστυχώς αυτό το πρωτάθλημα δεν ήταν συναρπαστικό επειδή ξεχώρισαν πολλές ομάδες, αλλά επειδή σε μεγάλο ποσοστό (80%) περίπου, ήταν οι ομάδες μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
ΑΕΚ, ΑΡΤΑΚΗ, ΛΗΛΑΣ επένδυσαν και είχαν την φιλοδοξία να πάνε ψηλά, αλλά για διαφορετικούς λόγους ξεφούσκωσαν στην πορεία.
Καλή πορεία η ΕΡΕΤΡΙΑ με χαμηλό πολύ χαμηλό μπάτζετ, αλλά και ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ.
Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ επένδυσε σε μικρούς και δεν βρέθηκε σε θέση υποβιβασμού.
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ με δικά του παιδιά από την περιοχή, έσωσε την ....
παρτίδα και είναι παράδειγμα προς μίμηση, αρκεί κάποιοι θερμοκέφαλοι να ηρεμήσουν.
Ο ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ έσωσε και αυτή την φορά την παρτίδα αν και ο Τάσος Ταυταρίδης ίδρωσε για να δώσει στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν πως πρέπει να κάνουν προπονήσεις και να μην αδιαφορούν.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είχε τους -6 βαθμούς και κατάφερε να πάει καλά, αλλά είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Μην ξεχνάμε όμως πως είναι κυπελλούχος Εύβοιας.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ είχε πολλά προβλήματα, αλλά δίνει μάχη και πήρε κάποια αποτελέσματα εκτός έδρας που μάλλον θα τον κρατήσουν στην κατηγορία, αν πάρει 1 βαθμό στους δύο τελευταίους αγώνες.
Ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, αφού είχε πολλές και σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών, αλλά στην συνέχεια έκανε μια αντεπίθεση και τώρα πάει για μια ακόμη νίκη ώστε να μην βρεθεί κάτω από την ζώνη.
Ο ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ ξεκίνησε καλά και κάποιοι έβλεπαν πως μπορούσε να ήταν και στις πρώτες θέσεις. Δυστυχώς δεν άντεξε και ψάχνει μια νίκη για να μείνει στην κατηγορία.
Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ είναι κι αυτός σε δύσκολη θέση, αλλά αν κερδίσει τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ το Σάββατο ή τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ την τελευταία αγωνιστική θα παραμείνει στην κατηγορία.
Η ΔΡΟΣΙΑ έκανε τα λάθη μαζεμένα, το Καλοκαίρι του 2016 και κυρίως σε διοικητικό επίπεδο και τώρα τρέχει μήπως και καταφέρει να σωθεί.
Η ΑΚΑΔ.  ΙΣΤΙΑΙΑΣ πήρε απόφαση ν΄ αυτοκτονήσει και όχι να αγωνισθεί και έτσι δεν κατέβηκε ποτέ στα γήπεδα.

Κλείνοντας, θα θυμίσουμε μια ατάκα που έγραψε κάποιος παράγοντας στο fb όταν η ομάδα του έκανε μια μεταγραφή. "Ψάξτε για τον δεύτερο"  έλεγε και δυστυχώς γι΄ αυτόν ψάχνουμε την 4άδα της βαθμολογίας και η ομάδα δεν είναι εκεί. αφού πρώτος είναι ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ο οποίος κράτησε καλά το τιμόνι και δεν άκουσε τις σειρήνες.