Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Ενοχλούν κάποιους τα σχόλιά μας για τον ΛΗΛΑ, αλλά αυτοί που πραγματικά τον αγαπούν δεν θέλουν να βλέπουν αντί για ομάδα, κάποιες φανέλες να προσπαθούν από μόνες τους να παίξουν ποδόσφαιρο.
Φίλες και φίλοι το πρόβλημα του ΛΗΛΑ δεν είναι το Σάββατο που έχουμε τον αγώνα. Το πρόβλημα είναι όλες τις άλλες μέρες και έχει να κάνει με το πόσοι και ποιοι κάνουν προπονήσεις και για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.
Μεγάλο κακό στην ομάδα έχουν κάνει οι συμβιβασμοί και....
φυσικά οι προσπάθεια κάποιων να ξεπεράσουν την αλήθεια και την πραγματικότητα χωρίς να αναλάβουν ευθύνες και να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και οτιδήποτε άλλο.
Δεν μας ενδιαφέρει κύριοι το τι λέτε. Η ουσία δεν αλλάζει.
Πείτε όσα θέλετε. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Ο ΛΗΛΑΣ κατάντησε να περιμένει να πάρει τους 3 βαθμούς, χωρίς αγώνα από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, την τελευταία αγωνιστική, για να σώσει τα προσχήματα.
Υπάρχει κι αυτό που λέμε εγωισμός κύριοι και αυτός δεν υπάρχει στους περισσότερους γιατί ανήκουν "στο κίνημα ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΛΗΛΑΣ"!!
Αυτοί ΟΛΟΙ είναι σαν τους Συριζαίους που ξέχασαν το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Τι κάνουν όμως αυτοί οι οποίοι πραγματικά αγαπούν τον ΛΗΛΑ;
Πονάνε λένε. Και τι κάνουν λέμε εμείς;
Κύριοι δυστυχώς ότι ήταν να γίνει έγινε. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ σε όλα τα επίπεδα.
Αυτοί που πραγματικά αγαπούν τον ΛΗΛΑ, να πάρουν την πρωτοβουλία και να φροντίσουν ώστε ο ΛΗΛΑΣ να κάνει τώρα την στροφή.
Το επόμενο Σάββατο τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Θα πρέπει να τελειώσουν και όλες οι άλλες υποχρεώσεις και η ομάδα να πάει σε μια άλλη εποχή με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Υπάρχουν στο ΔΣ αλλά και κοντά στην ομάδα άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν και θα το κάνουν, γιατί αγαπούν τον ΛΗΛΑ. Αυτοί δεν πρέπει να κάνουν πίσω και δεν έχουν δικαίωμα να αδιαφορούν. ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ με στόχο ο ΛΗΛΑΣ να πάει ψηλά.
Επειδή κάποιοι ανοίγουν πολύ το στόμα τους, θα τους πούμε για μια ακόμη φορά, πως αυτοί έγιναν ΛΗΛΑΣ από το πουθενά. Δεν έχουν σχέση με την ομάδα, αλλά με τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Όσο για αυτά που ακούμε και με τα οποία μας κατηγορούν πως μας πληρώνει ο Αγραφιώτης και ο Κοτσίφης για να ρίξουμε την διοίκηση, θα τους πούμε πως εμείς αυτά τα ίδια τα λέγαμε κι όταν διοικούσαν οι Κοτσίφης και ο Αγραφιώτης. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι τους πούλησαν τότε και όχι εμείς. Εμείς τους τα είχαμε πει όλα, αλλά δεν μας είχαν ακούσει.
Καμιά διάθεση δεν έχουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά του ΛΗΛΑ κύριοι.
Να ξέρετε πάντως πως κανείς πλέον δεν έχει διάθεση να παίξει τα παιχνιδάκια που παίξατε ΟΛΟΙ το Καλοκαίρι που πέρασε. Φτάνουν οι σωτηράκηδες και αυτοί οι οποίοι δήθεν αναλαμβάνουν επειδή δεν υπάρχουν άλλοι. Ο ΛΗΛΑΣ δεν θα γίνει παιδική χαρά.
Το Βασιλικό θέλει την ομάδα ψηλά και πληρώνει γι΄ αυτό.
Όσοι διοικούν σήμερα τον ΛΗΛΑ επίσημα και μαζί με αυτούς που είναι πίσω τους, έβαλαν λιγότερα χρήματα (όλοι μαζί), από αυτά που βάζουν απλοί φίλοι της ομάδας με το εισιτήριο, την χορηγία, την διαφήμιση, την συνδρομή κλπ.
Όποιος το αμφισβητεί ας δώσει τα στοιχεία στην δημοσιότητα.
Το να πληρώνουν άλλοι και να κάνω κουμάντο εγώ, δεν είναι σωστό, αφού δεν πονάει η τσέπη σας.
Κύριοι το 0 - 3 από τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ δεν σας τιμά και αυτά που κυκλοφορούν ως δικαιολογία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ διέσυρε τον ΛΗΛΑ και δυστυχώς σ΄ αυτό το πρωτάθλημα όποιος ήθελε βαθμούς ερχόταν στο Βασιλικό και τους έπαιρνε.