Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ο κ. Νίκος Κακαβάς

Ο κ. Κακαβάς έχει συνυπάρξει σε πολλές διοικήσεις του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και δεν είναι λίγοι αυτοί που απορούν με το ότι ενώ οι Πρόεδροι και όχι μόνο ''φεύγουν'', ο ίδιος συνεχίζει. Υπήρξε Γραμματέας στην διοίκηση Στούπα και σίγουρα είχε την ευθύνη των βιβλίων και όχι μόνο. Απορούμε πώς τότε δεν είχε πει τίποτα και τώρα έφτασε στην πόρτα των δικαστηρίων εναντίον ενός ανθρώπου για τον οποίο ποτέ δεν έχει ακουστεί το παραμικρό.
Αυτό που πραγματικά ενοχλεί, είναι το ότι ο κ. Κακαβάς...
χρησιμοποιεί ως μάρτυρες ανθρώπους του σημερινού Δ.Σ., οι οποίοι δεν ήταν τότε μέλη του Δ.Σ., εκτός του κ. Αναγνωστάκη ο οποίος επίσης συμμετείχε σε όλες τις διοικήσεις των τελευταίων χρόνων
Φίλες και φίλοι του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, επειδή ακούμε πως θα επιστραφούν χρήματα στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, να ξεκαθαρίσουμε πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει δίκη και κάτι τέτοιο, αν γίνει, θα γίνει μετά από τουλάχιστον 2 χρόνια. Σήμερα άλλος ζητάει χρήματα από τον κ. Κακαβά και όχι ο κ. Κακαβάς από κάποιον άλλον.
Αυτά τα γράφουμε επειδή ''στα καφέ'' άλλα ακούγονται. Οι διοικούντες τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αν δεν σέβονται τους πρώην, δεν έχουν κανένα μέλλον.
Από την διοίκηση του κ. Στούπα παρέλαβε ο κ. Ελευθεριάδης και όχι ο κ. Κακαβάς ή κάποιος άλλος. Ο κ. Ελευθεριάδης παρέδωσε στον κ. Τσαγκάρη ''με παπά και με κουμπάρο''.
Προσέξτε τώρα. Ο κ. Ελευθεριάδης ανέλαβε μετά από Γενική Συνέλευση και εκλογές. Αυτό σημαίνει πως ό ,τι είχε να πει θα το έλεγε στην Γ.Σ. και αυτή θα αποφάσιζε για όλα τα άλλα. Η Γ. Σ. ανέθεσε την διοίκηση στον κ. Ελευθεριάδη και φυσικά δεν έριξε ευθύνες στη πρώην διοίκηση.
Κύριοι, φοβάμαι πως κάποιοι πάνε για μαλλί και θα βγούνε  κουρεμένοι.