Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ο κ. Τσαγκάρης

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βάζει, όπως ο ίδιος δηλώνει πάντα, την νομιμότητα και την διαφάνεια πάνω από όλα. Έχει δηλώσει πως για όλα υπάρχουν αποφάσεις, για όλα υπάρχουν παραστατικά.
Έχει δηλώσει πως στο ταμείο της ομάδας...
δεν μπαίνουν χρήματα χωρίς ονοματεπώνυμο και χωρίς την νόμιμη οδό. Έχει πει τα καλύτερα (δημόσια) για τους πρώην και έχει καταδικάσει αυτούς που λένε διάφορα.
Επιμένει σε όλα αυτά ή έχει αλλάξει φιλοσοφία;
Αύριο θα κάνουμε κάποιες ερωτήσεις τον πρόεδρο, επειδή όπως ο ίδιος ξέρει πολύ καλά, εμείς κάποια πράγματα τα σεβόμαστε. Ελπίζουμε πως και ο ίδιος σέβεται τον λόγο του και δεν λέει άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον.
Αύριο θα προχωρήσουμε σ΄ έναν δημόσιο διάλογο μαζί του και πιστεύουμε να ανταποκριθεί.
Δεν θέλουμε να μας παρεξηγήσει, αλλά θα κάνουμε τις ερωτήσεις, γιατί βλέπουμε πως έχει ξεφύγει η κατάσταση και οι διαδρομές είναι σκοτεινές.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο ίδιος να μπορέσει να δώσει απαντήσεις.
Επειδή μάθαμε πως έχει κατά νου να κάνει κάποια πράγματα και θα διαψεύσει τον εαυτό του, δηλώνουμε πως εμείς συμβιβασμούς δεν θα κάνουμε και αυτό το ξέρει.
Το ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ δεν ισχύει και εμείς αλλά και το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 θα γράψουμε και θα πούμε την αλήθεια, για όλους και για όλα.
Πρόεδρε κύριε Τσαγκάρη, ο κόσμος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ο οποίος οδηγήθηκε στον καναπέ για να κάνουν κάποιοι τα παιχνιδάκια τους με την ομάδα, δεν θέλει άλλα ψέματα. Εχεις μια μεγάλη ευκαιρία να πεις αλήθειες και να σπάσει το απόστημα. Αν δεν το κάνεις τότε θα έχεις κι εσύ την τύχη των προηγούμενων.