Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Καλημέρα

- Δεν είχαμε εκπλήξεις στους χθεσινούς αγώνες κυπέλλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχουμε και σήμερα. Στους σημερινούς 11 αγώνες κάπου θα έχουμε κάποια έκπληξη, εκτός κι αν τελικά αυτή η πρώτη φάση δεν θα έχει καθόλου αλατοπίπερο. Στους 6 από τους 11 αγώνες έχουμε ομάδα Α΄ Κατηγορίας. Θα κερδίσουν και οι 6; Θα δούμε.
- Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας θέλει ακόμη 20 μέρες μέχρι το πρώτο σφύριγμα, αλλά "τα σφυρίγματα " σε κάποιες ομάδες και μάλιστα στα φαβορί για την....
 κατάκτηση του πρωταθλήματος έχουν αρχίσει. Ας φροντίσουν οι διοικούντες να ανοίξουν την πόρτα της ηρεμίας, γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
- ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και χωρίς είδηση δεν υπάρχει. κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες και θα δούμε κάποια στιγμή, γιατί συμβαίνει αυτό. Δευτέρα ή Τρίτη λένε οι φήμες θα έχουμε μια "κακή" είδηση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η οποία δεν έχει να κάνει με την άνοδο, αλλά με το αγωνιστικό κομμάτι. Υπομονή.
- Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, πρέπει να τερματίσουν  το "μου είπε, του είπα και τα "σουξου μουξου του", γιατί βλέπω το τρένο να πάει σε εκτροχιασμό. Διοίκηση και προπονητής να σταματήσουν τις ερωτήσεις, τις απορίες και το ποιος είπε σε ποιον κάτι και να κοιτάξουν το πως η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο.
- Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ έχει το μυαλό της στα τμήματα υποδομών για να μην πάψει να υπάρχει ως όνομα και για να μπορεί να διατηρήσει ο κάθε παράγοντας που την διέσυρε, την θέση του!!!!
- Ο ΛΗΛΑΣ δείχνει έτοιμος για μια δυνατή σχέση με τον κόσμο του Βασιλικού και για να δούμε αν τα καταφέρει. Θα είναι κρίσιμο το επόμενο 10ήμερο για την  ομάδα.