Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

Τάσος Αυλωνίτης

Υπέγραψε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ο Τάσος Αυλωνίτης και σήμερα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα. Του ευχόμαστε να έχει την υγεία του, γιατί αν ο Ουζουνίδης τον εμπιστευθεί την επιτυχία την έχει σίγουρη, γιατί ο Τάσος το αξίζει.
Μόνο ευτυχισμένος μπορεί να είναι ο μπαμπάς του Αντώνης Αυλωνίτης, αλλά ....
και περήφανος για το καμάρι του.
Ας μου επιτρέψει όμως να γράψω πως τώρα πρέπει μια μέρα να πάρει τον "πράσινο" άρχοντα Ηλία Θαλάσση και να πάνε Λεωφόρο για να καταγράψει ο φακός.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την τοπική ομάδα της γενέτειράς του Χαλκίδας "Χαλκίνεος", με την οποία αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Εύβοιας. Το 2007 πήρε μεταγραφή για το Αιγάλεω, με το οποίο αγωνίστηκε τρεις περιόδους στη Β΄ Εθνική, εκ των οποίων τη μία αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ηλυσιακό. Το 2010 μεταγράφηκε στην Καβάλα, όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2010-11. Μετά την περιπέτεια της ομάδας, λόγω της εμπλοκής της.... στο σκάνδαλο στημένων αγώνων, έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανιώνιο.

Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, έλαβε μέρος στην προετοιμασία του συλλόγου, όμως με την ολοκλήρωσή της αποφασίστηκε όπως παραμείνει ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Τελικά όμως με την ξαφνική αποχώρηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου τα δεδομένα άλλαξαν και παρέμεινε στον Ολυμπιακό.

Την 1η Φεβρουαρίου 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην αυστριακή Στουρμ Γκρατς για έξι μήνες, ενώ την 1η Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους αποχώρησε ως ελεύθερος

Τον Ιανουάριο του 2017 συμφώνησε να συνεχίσει στη σκωτσέζικη Χαρτς για έξι μήνες, όπου πραγματοποίησε εννέα συμμετοχές πρωταθλήματος και δύο στο κύπελλο, αποχωρώντας με την ολοκλήρωση της περιόδου.

Στις εθνικές ομάδες
Έχει αγωνιστεί στις μικρότερες εθνικές ομάδες Νέων (με την οποία το 2009 έκανε το ντεμπούτο του) και Ελπίδων.