Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η επόμενη μέρα

Δεν μπορέσαμε ποτέ να καταλάβουμε ποιος αποφάσισε και όρισε την επόμενη διοίκηση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μάλιστα παρουσίασε και τον επόμενο πρόεδρο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ποιος εγκέφαλος το σκέφτηκε αυτό;
Γιατί θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον κύριο Κουλιάκη;
Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο και να είναι καλά και αυτός και οι επιχειρήσεις του, αλλά βλέπω πως είναι νέος άνθρωπος και δεν πρέπει να πέσει στην ....
παγίδα.
Την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα την επιλέξουν οι φίλοι της ομάδας, όταν έρθει η ώρα.
Κύριε Κουλιάκη, αν πραγματικά μετά την ΑΕΚ την οποία έχετε στην καρδιά σας, θέλετε να βάλετε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα πρέπει να δείξετε σεβασμό στον κόσμο που κάποιοι έδιωξαν από την ομάδα και όχι σ΄ αυτούς που σας σέρνουν στο πουθενά.
Εσείς κατηγορούσατε τον Ελευθεριάδη επειδή πήγε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τώρα θέλετε να πάτε εσείς;
Κύριε Κουλιάκη, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τους έχει όλους ανάγκη, αλλά κανείς Κακαβάς, κανείς Τσαγκάρης, κανείς Αναγνωστάκης και κανείς Αυλωνίτης δεν έχει το δικαίωμα να μοιράζει δαχτυλίδια σε επόμενους προέδρους.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι ούτε καφενείο, ούτε ξενώνας φιλοξενίας για αυτούς που θέλουν να γίνουν πρόεδροι.
Η επόμενη μέρα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι αυτή που θα οδηγήσει την ομάδα για μια τουλάχιστον 3ετία. Εύχομαι να είσθε εσείς πρόεδρος, αλλά με όρους και προϋποθέσεις που θα βάλει ο κόσμος της ομάδας και όχι οι γνωστοί άγνωστοι.
Κύριε Κουλιάκη στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες πλυντήρια, αλλά δεν ξεπλένουν όλα με την ίδια επιτυχία. Βλέπετε παίζει ρόλο και το απορρυπαντικό!!!!