Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα στην ΕΠΣΕ

Κύριοι της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έχω την εντύπωση πως δημιουργήθηκε ένα θέμα και θα πρέπει να λυθεί χωρίς να την πληρώσουν αυτοί οι οποίοι έκαναν σωστά την δουλειά τους.
Έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είναι και πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας και πιστεύω πως δεν θ΄ ακολουθήσει το "φταίει ο γάιδαρος και χτυπάμε το σαμάρι".
Στον αγώνα ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δημιουργήθηκε ένα θέμα.
Ο κύριος Κασομούλης διαπίστωσε πως κάποιος φωτογράφιζε πρόσωπα.....
και φάσεις του αγώνα, ενώ η ΕΠΣΕ και προσωπικά ο κ. Παπακωνσταντίνου είχαν δώσει σαφέστατη εντολή στους διαιτητές  να διακόπτουν τον αγώνα μέχρι ο κύριος αυτός σταματήσει να φωτογραφίζει.
Ο διαιτητής κύριος Κασομούλης διεκοψε τον αγώνα και ενημέρωσε τον παρατηρητή κύριο Παπαδάκη και τις ομάδες. Στην συνέχεια πήρε εντολή από τον κ. Παπαδάκη να συνεχίσει τον αγώνα, αφού το θέμα λύθηκε.
Για να μην μπούμε σε άλλες λεπτομέρειες, έχουμε την άποψη πως είναι το λιγότερο αστείο, να κατηγορηθεί και να τιμωρηθεί ο διαιτητής, ο οποίος ήταν και ο μόνος που τήρησε την εντολή του προέδρου κυρίου Παπακωνσταντίνου, ενώ σε άλλα γήπεδα διαιτητές δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.
Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, ποιος διαιτητής τιμωρήθηκε μέχρι τώρα, ενώ αγνόησε τις αποφάσεις και τις εντολές;
Αλήθεια με ποια αιτιολογία η Επιτροπή Διαιτησίας θα τιμωρήσει έναν αξιόλογο διαιτητή, ο οποίος τήρησε την απόφαση και εντολή του προέδρου;
Στην επιτροπή συμμετέχουν ο κύριος Καρατζάς και η κυρία Μαργαρίτη, συνάδελφοι του κυρίου Κασομούλη. Τους καλούμε να μας πούνε από πότε έχουν ευθύνες οι διαιτητές, αν σε κάποιο γήπεδο όπως αυτό του Πάρκου του Λαού το οποίο είναι ανοιχτό από όλες τις πλευρές, κάποιος βγάζει φωτογραφίες.
Ο παρατηρητής κύριος Παπαδάκης θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, αφού αυτός έδωσε εντολή να συνεχίσει τον αγώνα ο κ. Κασομούλης και τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας να μην καταδικάσουν έναν συνάδελφό τους ο οποίος έκανε αυτό που πρέπει.
Έχουμε κάνει ρεπορτάζ για το θέμα και θα το συνεχίσουμε αν χρειασθεί.