Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα

- Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχετε όλες και όλοι και γιατί να μην είναι καλή η Κυριακή, αφού οι φίλοι μας οι Αμερικανοί, πρώην φονιάδες των λαών για τον Αλέξη και νυν σύντροφοι και αγωνιστές για την ειρήνη, αποδέχθηκαν την πρόταση Αλέξη Καμένου και θα μας αναβαθμίσουν αεροσκάφη παίρνοντάς μας και τα σώβρακα σε χρήμα, αλλά τους παρακαλέσαμε να κάνουν και μια βασούλα, όχι την Παπανδρέου, αλλά βάση για να μπορούν να επιβάλλουν την ειρήνη στον κόσμο, σκοτώνοντας τους λαούς που δεν...
. γουστάρουν.
Ας ανάψουμε κανένα κεράκι σήμερα στην εκκλησία, όχι για τον Τράμπ, αλλά για τον σύντροφο Αλέξη, ο οποίος έλεγε ότι έλεγε προεκλογικά για τον Αμερικανό πρόεδρο και όταν πήγε στην Αμερική, του τα έδωσε όλα, για να δει από κοντά την Μελάνια!!!!
- Κατά τ΄ άλλα δεν κέρδισε πάλι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και έχουμε ένα σφίξιμο στην κοιλιά, για αυτό το κατασκεύασμα Αλαφούζου, ο οποίος πραγματικά δολοφόνησε αυτή την ιστορική ομάδα και αυτό εμείς το γράφαμε πριν συμβεί.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κέρδισε την ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, αλλά την μεγάλη νίκη την κατέκτησε ο ναύαρχος και πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος μπήκε για τα καλά στο πνεύμα της προπαγάνδας στο ποδόσφαιρο και χθες αναστάτωσε κόσμο και κοσμάκι. Είδηση βόμβα σου λέει ο άλλος, η παραίτηση του ναυάρχου από την θέση του προέδρου!!!! Μεγάλε εντάξει, αλλά κοτζάμ ναύαρχος, βόμβα θα ρίξει; Τορπίλες άνθρωπέ μου ρίχνει το ναυτικό και όχι βόμβες. Ως άνθρωπος της θάλασσας ο ναύαρχος έριξε το δόλωμα και τσίμπησαν οι χάνοι!!! Πονηρούλης ο ναύαρχος πρόεδρος κι εμείς σήμερα θα στείλουμε υποβρύχιο στα Μεσσάπια  για να παραλάβουμε την παραίτηση και να την κάνουμε κορνίζα, να έχουμε να λέμε.
- Ο άλλος μεγάλος τι είπε πάλι; Η ώρα ήταν 16:45 και είπε: "Πριν λίγα λεπτά τελείωσε ο αγώνας ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΣΚΥΡΟΣ και κέρδισε ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ  1 - 0"
Μεγάλε ο αγώνας είχε αρχίσει στις 13:00 και τελείωσε άντε να γράψουμε στις 15:00.  Είναι λίγα τα 105΄ ;;;;;;
- Ποια διοίκηση έστειλε μήνυμα και είπε πως αν σήμερα δεν κερδίσει η ομάδα, προχωράμε σε αλλαγή προπονητή;;;; Άπειροι είναι οι άνθρωποι ή έτσι μας φαίνεται; Που να πάει η ομάδα κύριοι, με τέτοια μηνύματα; Γιατί πιστεύετε πως φταίει ο προπονητής, αφού σας είχε ενημερώσει το καλοκαίρι για το ρόστερ και του είπατε πάμε έτσι και βλέπουμε; Για να δούμε τώρα αν είχαμε δίκιο, όταν γράφαμε πως κάποιοι σκάβουν τον λάκκο των προπονητών σ΄ αυτή την ομάδα, για να έχουν λόγους ύπαρξης οι ίδιοι.
Πολλά γράψαμε για καλημέρα........