Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Δυστυχώς το Σαββατοκύριακο είχαμε παρατράγουδα στα γήπεδα της Εύβοιας και κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το σήριαλ με τους δημοσιογράφους, τους φωτογράφους, τους ραδιοφωνατζήδες και όποιους τέλος πάντων είναι στα γήπεδα....
της Εύβοιας με την άδεια της ΕΠΣΕ.
Πάνε χρόνια τώρα, που υπάρχει μια επίθεση από τον κύριο Ευριπίδη Κορώνη κατά πάντων, επειδή θεωρεί πως μόνο αυτός έχει δικαίωμα να είναι στα γήπεδα και να καλύπτει τους αγώνες, αλλά και σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις.
Δικαίωμά του να πιστεύει ότι θέλει και δικαίωμά του να καταγγέλλει τους πάντες σε κάθε αρχή και εξουσία. Θα πρέπει όμως και ο κύριος Κορώνης να ξέρει πως κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν έχει το αλάθητο.  Και ο ίδιος κάνει τραγικά λάθη και θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να πάει και να τον καταγγείλει για διάφορα. Θα του δώσουμε ένα παράδειγμα. Την Κυριακή ανέβασε μια ανάρτηση σto διαδίκτυο και ως επαγγελματίας που δηλώνει, θα έπρεπε να γνωρίζει πως δεν μπορεί να στοχοποιεί, να εκφοβίζει και να απειλεί ανθρώπους. Θα έπρεπε να γνωρίζει πως δεν έχει κανείς το δικαίωμα να φωτογραφίζει ανθρώπους και να ανεβάζει στο διαδίκτυο της φωτογραφίες χωρίς την άδειά τους. Το χειρότερο όλων είναι πως ο κύριος Κορώνης στοχοποίησε ακόμη και ανήλικα παιδιά, μόνο και μόνο επειδή ήταν δίπλα στον πατέρα τους, την ώρα που βρισκόταν σε ένα γήπεδο.
Αγαπητέ κύριε Κορώνη, χθες Κυριακή πήγατε σε γήπεδο και είπατε σε ανθρώπους οι οποίοι με την άδεια της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ήταν στο γήπεδο, να προσέχουν. 
Τι άραγε να προσέχουν;  
Θα τους δείρει κάποιος; 
Θα τους καταστρέψει κάποιος κάτι; 
.....σε λίγο περισσότερα