Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Παραπομπή σε δίκη

Άργησε αλλά ήρθε το βούλευμα το οποίο παραπέμπει σε δίκη ανθρώπους των πρώην διοικήσεων της ΕΠΟ, της διαιτησίας, παραγόντων κλπ΄
Το περιμέναμε νωρίτερα, αλλά έστω και με καθυστέρηση  ήρθε.
Θα έχουμε λοιπόν δίκη όπως ήθελαν κάποιοι και δεν θα κρίνουμε την απόφαση των 3 μελών του Συμβουλίου Εφετών, η οποία πάρθηκε με 2 -1 ψήφους, αφού ο πρόεδρος του Συμβουλίου ζήτησε να μην οδηγηθεί κανείς σε δίκη. Αυτό σημαίνει πολλά και οι νομικοί το ξέρουν καλύτερα από εμάς.
Στην υπόθεση είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και πρώην /....
πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, αλλά και ο διαιτητής κ. Γιάννης Κάμπαξης.
Η δίκη θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2018 και αυτό θα ενοχλήσει πολλούς, γιατί θα τελειώσει μια μεγάλη αδικία σε βάρος και του κ. Παπακωνσταντίνου και του κυρίου Κάμπαξη.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και όλοι θα καταλάβετε πόσο σαθρό είναι αυτό που έστησαν κάποιοι όλα αυτά τα χρόνια για να μην χάσουν την δική τους παράγκα κι επειδή ήθελαν να τελειώσουν τον Μαρινάκη.
Δυο κουβέντες μόνο προς τον κ. Παπακωνσταντίνου και προς τον κ. Κάμπαξη.
Αγαπητέ κύριε Παπακωνσταντίνου, αυτό που έχει σημασία, είναι τι πιστεύεις εσύ, τι πιστεύει η οικογένειά σου, οι πραγματικοί σου φίλοι και οι άνθρωποι που σε εκτιμούν.
Η δικαίωση , έστω και με κάποια καθυστέρηση θα έρθει, Θα είναι όμως πολύ γλυκιά και θα σε γεμίσει με ικανοποίηση, αφού θα έχει την υπογραφή δικαστηρίου.
Αγαπητέ κύριε Κάμπαξη, λίγη ακόμη υπομονή. Ισχύουν και για σένα τα ίδια. Λάθη κάνουμε όλοι ακόμη και οι δικαστές. πες πως είδαν πέναλτι σε μια φάση εκτός περιοχής!!! Έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου και άνθρωποι που σε εκτιμούν είναι κοντά σου.
Αγαπητοί Γιάννηδες, αυτή η παραπομπή θα δώσει χαρά σε κάποιους ανεγκέφαλους οι οποίοι τυφλώθηκαν από την ζήλια τους και ήθελαν το κακό σας, αφού δεν άντεχαν να σας βλέπουν ψηλά.
Το apopsignomi.blogspot.com παραμένει σταθερά στο πλευρό σας και θα στηρίξει αυτό που πιστεύει, δηλαδή στην αθωότητά σας.
Κύριοι προσφέρατε πολλά και αυτό ενοχλούσε. Τώρα ξέρετε.
Το να είσαι καλός, βλάπτει σοβαρά....