Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ - ΛΕΥΚΑΝΤΙ

Αν και αυτή την φορά δεν γίνουν κάποια πράγματα και στο ΛΕΥΚΑΝΤΙ, καλύτερα οι δημοτικοί άρχοντες να μην πλησιάζουν προς τα εκεί.
- Το πρώτο που θα πρέπει να γίνει, είναι να ασφαλτοστρωθεί ο παραλιακός ο οποίος θυμίζει βομβαρδισμένη περιοχή και να δοθεί διέξοδος για τα νερά της βροχής τα οποία μετατρέπουν σε λίμνη τον δρόμο.
- Να τοποθετηθούν πάσσαλοι ή ότι άλλο στα πεζοδρόμια, ώστε να μην έχουν πρόσβαση τα αυτοκίνητα, αφού υπάρχουν και ασυνείδητοι οι οποίοι παρκάρουν εκεί γιατί έτσι τους αρέσει.
- Θα πρέπει να λυθεί σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της.... περιοχής, το θέμα της παραχώρησης χώρων σε πεζοδρόμια και παραλία.
- Θα πρέπει να δοθεί λύση για τους Καλοκαιρινούς μήνες στο θέμα της συγκοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ μέχρι τα μεσάνυχτα. 
- Θα πρέπει στο ΛΕΥΚΑΝΤΙ να οργανωθούν χώροι ψυχαγωγίας και παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους στην θάλασσα, την παραλία και όχι μόνο, ώστε οι επισκέπτες να έχουν διεξόδους. Προτάσεις υπάρχουν, αλλά αυτιά να τις ακούσουν δεν υπάρχουν.
- Θα πρέπει να λυθεί το θέμα της καθαριότητας, της αποκομιδής απορριμμάτων, το πλύσιμο των κάδων και φυσικά ο καθαρισμός της παραλίας.
- Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας κατάλληλος δρόμος σύνδεσης και να τοποθετηθεί γέφυρα, έστω πεζογέφυρα στο Λήλα ώστε να συνδεθούν παραλιακά το Λευκαντί με Μπούρτζι και Λάμψακο.
Κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής δεν αξίζει την προσοχή σας το ΛΕΥΚΑΝΤΙ;