Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Το Λευκαντί

 Όση αδιαφορία κι αν δείχνουν οι Δημοτικοί Άρχοντες για το Λευκαντί, την φυσική ομορφιά του δεν μπορούν να την καταργήσουν. Το Λευκαντί είναι όμορφο από μόνο του και θα περίμενε κανείς πως θα έδειχνε και ο Δήμος κάποιο ενδιαφέρον. Δυστυχώς ο παραλιακός δρόμος από την αρχή του μέχρι και την παραλία Βασιλικού μοιάζει βομβαρδισμένος και δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση ο παράλληλος αλλά και οι κάθετοι δρόμοι.
Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ, πως αυτή η δημοτική αρχή, έφτασε στο σημείο να ξηλώσει ένα παγκάκι από την παραλία, επειδή προφανώς....
ενοχλούσε φίλο τους επαγγελματία!!!!
Ο αντιδήμαρχος κύριος Γιογιός, αλλά και ο πρόεδρος της Κοινότητας κύριος Κιούσης, θα πρέπει να κάνουν πλέον τα αυτονόητα.
Κύριοι, έργα στο Λευκαντί ΤΩΡΑ.
Αν δεν σας ακούνε, τότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.
Κύριοι επειδή τα παγκάκια τοποθετήθηκαν εκεί με χρήματα από πρόγραμμα κι αν δεν κάνω λάθος, όταν ήταν δήμαρχος ο κύριος Καρυστινός, να μας πείτε με ποια απόφαση ξηλώσατε στα μουλωχτά το παγκάκι.
Αν δεν το κάνετε, θα μας επιτρέψετε να γράψουμε πως θα δικαιώσετε αυτούς που λένε πως κάποιοι εξυπηρετούν συμφέροντα.
Το ξαναγράφουμε. Ο αντιδήμαρχος κύριος Γιογιός και ο πρόεδρος κ. Κιούσης, θα πρέπει να μην επιλέξουν την σιωπή και να πούνε, ποιος έδωσε την εντολή και με ποια απόφαση, ώστε να πάει το μηχάνημα του Δήμου και να ξηλώσει το παγκάκι.
Προσέξτε γιατί αυτά τα παγκάκια έχουν προϊστορία και μάλιστα με έγγραφα!!!!!!!
Κύριοι δεν θα ξεχάσουμε το θέμα.


















Κύριοι, ο σωστός επαγγελματίας 
προσθέτει και πάντως δεν αφαιρεί.