Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Χρειαζόταν αυτός ο αγώνας στον ΛΗΛΑ Βασιλικού, για να καταλάβουν ΟΛΟΙ, πως όταν προσπαθείς, όταν δεν πετάς λευκή πετσέτα, θα πετύχεις τον στόχο σου.
Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ προηγήθηκε, αλλά ο ΛΗΛΑΣ κέρδισε.
Αυτή η ομάδα στήθηκε σε κάποιες λάθος βάσεις, αλλά σιγά σιγά μπαίνει στις σωστές ράγες και είναι βέβαιο πως στο τέλος του ταξιδιού τα θετικά θα είναι πολύ περισσότερα, από τ΄ αρνητικά.
Η διοίκηση Ελευθεριάδη, δεν θέλει να σπάζει αυγά και έχει τον δικό της τρόπο, ο οποίος όμως είναι χρονοβόρος. Δική της η επιλογή, αλλά θα πρέπει να ....έχει και υπομονή.
Οι ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ έχουν εμπειρία και είναι καλοί. Πρέπει να πιστέψουν στους εαυτούς τους  και να μην σκύβουν το κεφάλι.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποια στιγμή θα γράψουμε περισσότερα για την ομάδα, ώστε να ξέρετε, το γιατί ο ΛΗΛΑΣ δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι και γιατί ακόμη και σήμερα, έχει στις τάξεις του ανθρώπους που κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και απλά πουλάνε μούρη.
Αυτοί να ξέρετε δεν αντέχουν πολύ, γιατί θα έχουν τους πάντες εναντίον τους.
Ο ΛΗΛΑΣ δεν σηκώνει μαγκιές και το ΕΓΩ. Καλά θα κάνουν λοιπόν αυτοί που δεν αντέχουν το ΕΜΕΙΣ και δεν δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό, να φύγουν μόνοι τους για να μην πάρουν κι άλλους στο λαιμό τους.