Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Καλημέρα στην ΕΠΣΕ

Καλημέρα στα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΕ και θέλουμε εκ των προτέρων να ζητήσουμε συγνώμη για την παρέμβαση.
Θα μπορούσαμε αυτή την παρέμβαση να την κάναμε, όχι δημόσια, αλλά με τηλεφωνήματα προσωπικά στα μέλη του ΔΣ, αλλά δεν το επιλέξαμε, αφού δημόσια ασκούμε κριτική και σχολιάζουμε τα του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου.
Απευθυνόμαστε λοιπόν δημόσια σε όλους για ένα θέμα που έχει να κάνει με την διαιτησία.
Κύριοι, συμβαίνουν πολλά και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.
Διαιτητές, αλλά και όργανα της διαιτησίας, μάλλον έχουν ξεφύγει και .....
δημιουργούν προβλήματα.
Λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα, αλλά όταν δεν υπάρχει δόλος, δεν υπάρχει και θέμα.
Δεν σας κρύβουμε πως γνωρίζουμε πολλά.
Γνωρίζουμε πως κάποιοι διαιτητές ξέφυγαν και άρχισαν να ανεβαίνουν σε καλάμι και να αδιαφορούν για τις εντολές του προέδρου της ΕΠΣΕ και προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κυρίου Παπακωνσταντίνου, επειδή πίστεψαν πως οι εξυγιαντές τον είχαν τελειώσει και πως πλέον δεν θα είχε λόγο στα διοικητικά της ΕΠΣΕ. Ξέφυγαν λοιπόν και έτσι άρχισαν να κάνουν του κεφαλιού τους.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν είναι άνθρωπος ο οποίος θα "πάρει κεφάλια".
Η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει.
Αυτά θα τα συζητήσουμε όμως μια άλλη φορά και με όποιον έχει αντίρρηση.
Τώρα υπάρχει ένα θέμα με διαιτητή ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα και έχει την εκτίμηση των ανθρώπων που έχουν σχέση με το ΕΥΒΟΪΚΟ ποδόσφαιρο.
Δεν έψαξα το θέμα και δεν έχω μιλήσει μαζί του. 
Μπορεί να έκανε μαλακία. Συγνώμη για την φράση, αλλά αν είναι έτσι όπως τα λένε, την έκανε.
Είναι όμως τραγικό να φτάνουμε στο σημείο της σκληρής τιμωρίας ή της διαγραφής ενός διαιτητή ο οποίος είναι κατά γενική ομολογία άψογος αγωνιστικά.
Κύριοι της ΕΠΣΕ, δική σας η ευθύνη. Θα πρέπει εκτάκτως να προχωρήσετε σε συνεδρίαση και να πείτε την γνώμη σας γι΄ αυτό το θέμα και να βάλετε στην ζυγαριά τα θετικά αυτού του διαιτητή από την μία και την μαλακία που έκανε, αν έκανε, από την άλλη και να μην επιτρέψετε σε κανέναν να βγάλει τ΄ απωθημένα του, για να εκδικηθεί τον διαιτητή, επειδή είχε την άποψή του, η οποία ίσως ήταν λάθος.
Κύριε Παπακωνσταντίνου, κύριε Πίσχινα αγαπητά μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, εσείς έχετε συγχωρέσει παράγοντες, διαιτητές, δημοσιογράφους κλπ, για πολύ χειρότερα παραπτώματα και δεν θέλω να πιστέψω πως θα βάλετε την υπογραφή σας, ώστε "να εκτελεστεί" ένας από τους καλύτερους διαιτητές, για να βγάλουν κάποιοι τ΄ απωθημένα τους.
Κλείνοντας θα γράψω πως ήρθε η ώρα ν΄ αλλάξουν πολλά στην διαιτησία, ώστε και τα νέα παιδιά να έχουν μέλλον και οι παρέες να διαλυθούν και ΟΛΟΙ να έχουν την ίδια και ίση μεταχείριση.