Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Γκέρσι Τόρα

Την καλημέρα μας στον Γκέρσι Τόρα της Ερέτριας και να του ευχηθούμε να είναι το 2018 η καλύτερη χρονιά και προσωπικά και ποδοσφαιρικά.
Ας μας επιτρέψει όμως να γράψουμε την άποψή μας, τώρα που πέρασαν οι μέρες και πιστεύουμε πως μπορεί να δει με περισσότερη ψυχραιμία κάποια πράγματα.
Στηρίξαμε όσο λίγοι την ομάδα της Ερέτριας και ...
φυσικά τον ίδιο, αλλά δεν ανήκουμε σε αυτούς που θα στηρίξουν τις όποιες αδυναμίες και τις όποιες παραξενιές έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Εμείς βλέπουμε την ομάδα και όχι τα πρόσωπα. Ξέρει καλά ο ίδιος τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί στην ομάδα, όπως ήξερε πως εμείς δεν είμαστε ούτε ο προπονητής του, ούτε η διοίκηση της ομάδας, ούτε οι συμπαίκτες του.
Αυτός αγαπητέ Γκέρσι ήταν και ο λόγος που προτιμήσαμε να μην σ΄ ενοχλούμε με την παρουσία μας κι ευχόμαστε να είσαι ικανοποιημένος, από αυτή την εξέλιξη.
Να ξέρεις πάντως πως οι άνθρωποι της ενημέρωσης, ασκούν κριτική στους ποδοσφαιριστές και τουλάχιστον περισσότερο απ΄ ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής σε συμπαίχτες του.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ πιστεύω πως ως πρώτο στόχο έχει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και πάντως όχι το να έχει στις τάξεις του, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Αν έρθουν και τα δύο θα είναι το καλύτερο, αλλά η ΕΡΕΤΡΙΑ θέλει να πετυχαίνει γκολ κι ας τα βάζει και ο τερματοφύλακας.