Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Παίζουμε μπάλα....

Παίζουμε μπάλα σήμερα και μην το ξεχνάτε.
Σήμερα ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα υποδεχθεί τον ΑΙΟΛΙΚΟ και όποιο άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη, θα χτυπήσει λήξη συναγερμού και η ομάδα της Εύβοιας θα σφραγίσει το εισιτήριο της επιστροφής στο τοπικό. Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών θα πρέπει να την βοηθήσουν οι φίλαθλοι οι οποίοι θα πρέπει να είναι στο γήπεδο.
Σήμερα ξεκινούν και τα τοπικά πρωταθλήματα και θα δούμε ποιοι έφαγαν περισσότερα μελομακάρονα και κουραμπιέδες και άδειασαν περισσότερα....
μπουκάλια με κρασί ή ποτό.
Σήμερα θα είναι δύσκολη μέρα για όλους, αλλά για κάποιους δυσκολότερη.
- Στο Πάρκο του Λαού η ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με τον κύριο Ταυταρίδη στον πάγκο θα υποδεχθεί τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Φαβορί η ΑΡΤΑΚΗ.
- Στο γήπεδο της Λαμψάκου ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΕΡΕΤΡΙΑ η οποία διαθέτει την καλύτερη επίθεση και φυσικά έχει 1 μόνο ήττα σε 12 αγώνες. Φαβορί η ΕΡΕΤΡΙΑ.
- Στο γήπεδο Βατώντα ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ θα υποδεχθεί τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ο οποίος θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα με τον κ. Βογιατζή στον πάγκο. Φαβορί ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.
- Στό γήπεδο της Τριάδας ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ θα υποδεχθεί τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ο οποίος θέλει νίκη και μόνο νίκη. Φαβορί ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ.
- ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλα τα φαβορί γιατί αυτή η αγωνιστική είναι πονηρή και μπορεί οι αντίπαλοι να έχουν δεχθεί περισσότερη φώτιση και να ανατρέψουν τα πάντα!!!