Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Καλημέρα

Καλή Κυριακή σε όλες και όλους και προσοχή γιατί ο καιρός έχει τα χάλια του, αλλά τι πάει καλά στην Ελλάδα για να πάει καλά και ο καιρός, από τον οποίο οφείλουμε να ομολογήσουμε πως καμία σχέση δεν έχει με την "πρώτη φορά αριστερά" του Αλέξη και του Πάνου!!!
- ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ παίζουν σήμερα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ιδιαίτερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει ανάγκη τις δικές μας ευχές, αφού έχει τις ευχές χιλιάδων υποστηρικτών της διοίκησης και ακόμη ιδιαίτερα του προέδρου κυρίου Αναγνωστάκη. Αργότερα ....
θα εξηγήσουμε γιατί το γράφουμε αυτό.
- Εντύπωση προκάλεσαν τα όσα γράψαμε για την διαιτησία, αλλά δεν θα έπρεπε. Δεν θα έπρεπε γιατί θα γράψουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες και δεν μας ενδιαφέρει ποιοι και πόσοι θα θυμώσουν.
Εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε θα γλύψουμε κανέναν, ούτε και θα παρακαλέσουμε για να σφυρίζουν λιγότερους αγώνες οι περισσότερους κάποιοι διαιτητές. Οι διαιτητές ξέρουν πολύ καλά πως δεν χαϊδεύουμε κανέναν.
- Ματσάρες και σήμερα στα γήπεδα της Εύβοιας, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε πως η ψαλίδα έχει κλείσει και οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας είναι πάνω κάτω στα ίδια. Δεν πάμε στο καλύτερο, αλλά στο φτωχότερο......
Καλημέρα και ψυχραιμία.