Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΕΡΕΤΡΙΑ 0 - 6

 Συγχαρητήρια στην ΕΡΕΤΡΙΑ η οποία έπαιξε ποδόσφαιρο χθες και συγχαρητήρια και σ΄ όλους αυτούς οι οποίοι φρόντισαν να φορτώσουν άγχος τους...

ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΟΥ και να τους βγάλουν εκτός αγώνα.
Μάταια προσπάθησε ο προπονητής κύριος Κρόκος Γιώργος ν΄ αλλάξει κάτι, αφού τα παιδιά είχαν μέσα τους το πως θα κάνουν κάτι, πέρα από τις δυνάμεις τους.
Ήταν πολλοί αυτοί που περίμεναν να έχουμε παρατράγουδα χθες στο γήπεδο, αλλά δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα και όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι.
Ήταν πολλοί αυτοί που πήραν χθες το μάθημά τους και αν τους έχει απομείνει λίγο φιλότιμο, σήμερα θα πρέπει να ζητήσουν μια συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του ΟΛΥΜΠΟΥ κύριο Γιώργο Κρόκο, γιατί όλη την εβδομάδα τους ζάλισαν τ΄αρχ.....!!!
Η ομάδα της Ερέτριας στήθηκε σωστά στον αγωνιστικό χώρο και δεν πειραματίσθηκε. 
Δεν θα είναι υπερβολή αν γράφαμε πως ζωγράφιζε στο γήπεδο και δεν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, αφού χθες ζωγράφιζαν όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν από τον κ. Βαλκάνο.
Η άποψή μας για την ομάδα της Ερέτριας είναι γνωστή και δεν αλλάζει.
Αν η ομάδα συνεχίσει να βλέπει σοβαρά τον κάθε αγώνα, θα πετύχει όλους τους στόχους.
Αν όμως κάποιοι συνεχίσουν να φοβούνται, τότε να είναι σίγουροι πως εύκολα μπορούν να δούνε πως είναι το σκοτάδι.
Όσο για κάποιους κυρίους οι οποίοι έκαναν και πάλι τα λάθη τους πριν από αυτόν τον αγώνα, ας καταλάβουν επιτέλους πως μπορεί καλά παιδιά να είναι, αλλά ποδοσφαιρικά είναι σε επίπεδο παιδιού, το οποίο περιμένει πως και πως την επιβράβευση ακόμη και για το παραμικρό.

Άψογη η διαιτησία του κυρίου Φώτη Στέλιου και των συνεργατών του κυρίων Καμπούρη και Χατζηκαμαγιάννη.