Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα σε όλες, καλημέρα σε όλους. Σήμερα η ΚΑΛΗΜΕΡΑ είναι αφιερωμένη στους Π.Α.Π. συνοδευόμενη και από πρόταση, να κάνουν και μια επίσκεψη στον γιατρό, για καλό και κακό........
Δεν είναι κακό ν΄ ακούμε και κάτι από τα πολύ παλιά κάπου κάπου.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της Ερέτριας, ήταν Θεός χθες το απόγευμα και εκμεταλλεύτηκε  το άγχος που είχαν φορτωθεί τα παιδιά του ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΥΜΝΟΥ.  Δεν ξέχασαν...
το ποδόσφαιρο χθες οι του ΟΛΥΜΠΟΥ, αλλά πλήρωσαν την επιθυμία που είχαν και την πίεση που τους άσκησαν άλλοι, για να κερδίσουν την Ερέτρια. Περισσότερα αργότερα.
- Ο ΛΗΛΑΣ είχε τ΄ αυτιά του εκεί ψηλά στον ΟΛΥΜΠΟ κι οι ποδοσφαιριστές του ενημερωνόταν συνεχώς για το σκορ στον αγώνα ΟΛΥΜΠΟΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ και έτσι μπερδεύτηκαν, αφού έχασαν το μέτρημα. 
- Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ήταν ο μόνος που κέρδισε από τους γηπεδούχους στους χθεσινούς αγώνες, αφού ανέτρεψε το 0 - 1 της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ και γλύτωσε το έμφραγμα.
- Στον αγώνα μεταξύ γειτόνων, η ΑΡΤΑΚΗ πήρε τους 3 βαθμούς από τον ΒΑΤΩΝΤΑ και μπορεί να λέει πως είναι το αφεντικό στην πόλη!!!
- Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ κέρδισε τον ΕΡΜΗΛΙΟ και έμαθε πως το ΖΑΡΑΚΕΣ - ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ έληξε 2 - 2 ενώ κάποια στιγμή ήταν και 1 - 2. Τίποτα λοιπόν δεν τελείωσε στον 3ο όμιλο και απλά εκεί στα Φύλλα απέδειξαν πως όταν αγαπάς την φανέλα, όλα μπορεί να συμβούν.
- Καλέ μας άνθρωπε, ενοχλήθηκες χθες, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν πρέπει ποτέ να παριστάνεις κάτι, όταν δεν έχεις κάνει κάτι, για να μπορείς να το λες. Από το μηδέν, αν αφαιρείς το μηδέν, πάλι μηδέν θα μείνει και εσύ δεν λες να γίνεις κάτι!!!