Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Εμείς και ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, οι σχέσεις μου με την ομάδα της Ερέτριας, δεν είχαν να κάνουν ούτε με φιλίες, ούτε με συμφέροντα, ούτε με αδυναμίες, ούτε με κάτι παρόμοιο.
Η ομάδα είχε διοίκηση, είχε προπονητή, είχε ποδοσφαιριστές, είχε οπαδούς και εγώ δεν ήμουν τίποτα απ΄ όλα αυτά. Είχα γράψει πως όταν το πρωτάθλημα τελειώσει, τότε ΟΛΟΙ θα είναι Ερέτρια και όλοι θα έχουν συμμετοχή στο πανηγύρι. Που έκανα λάθος;
Θα γράψω κάτι για να έχω ήσυχη την συνείδησή μου και επειδή ....
κάποια στιγμή στην διάρκεια του πρωταθλήματος, κάτι είχα αναφέρει.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την δήμαρχο κυρία Αμφιτρίτη Αλημπατέ, επειδή με βοήθησε σε μια άσχημη στιγμή και το μόνο που μου είπε όταν πήγα να την ευχαριστήσω ήταν το να είμαι κοντά στις ομάδες του Δήμου της Ερέτριας γιατί ήθελε να πάνε καλά.
Έτσι βρέθηκα όσο κοντά μπορούσα, στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στις ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ, στον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ και στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.
Ελπίζω και εύχομαι η δήμαρχος κυρία Αλημπατέ, να μην μου θυμώσει, αφού τώρα ο δήμος έχει πολλές υποχρεώσεις, μετά από τις επιτυχίες των ομάδων.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κύριο Γιώργο Αγραφιώτη, ο οποίος μας στήριζε με την χορηγία του κάθε Σαββατοκύριακο.
Αυτή ήταν λοιπόν η σχέση μας με την Ερέτρια και τίποτα περισσότερο.
Αυτοί που προσπαθούν να πάρουν κομμάτι από την επιτυχία, καλά κάνουν κι αν μπορούν ας την παρουσιάσουν δική τους. Δεν μας απασχολεί καθόλου το θέμα και στην συνέχεια θα το διαπιστώσετε.
Καλό Καλοκαίρι.