Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Την καλησπέρα μας στην Ερέτρια

Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι μας προσφέρουν αρκετό γέλιο και τους ευχαριστούμε.
Ακούμε τα όσα ακούμε από τους "διοικούντες και παραδιοικούντες" τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, έχουμε και τους κυρίους από την Ερέτρια οι οποίοι νομίζουν πως θα μας σπάσουν τα νεύρα. Κύριοι εμείς δεν είμαστε για τα πανηγύρια. Δεν μας ενδιέφεραν ποτέ. Κάνουμε την δουλειά μας και πάμε στο σπίτι μας. Αυτοί θα τρέξουν να φωτογραφηθούν, αυτοί θα βρεθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και στην διοίκηση της ομάδας και θα λένε δεξιά κι ....
αριστερά πως αυτοί βοήθησαν, αυτοί έβαλαν πλάτη, αυτοί καθάρισαν!!!!!!!!
Κύριοι, το θέμα της δημοσιότητας δεν μας απασχόλησε ποτέ. Εμείς ούτε γλάστρες θα γίνουμε, ούτε μασάμε τα λόγια μας. Η ΕΡΕΤΡΙΑ πήρε το πρωτάθλημα, επειδή είχε καλούς και με ψυχή ποδοσφαιριστές, είχε έναν καλό και καθόλου ψωνισμένο προπονητή, μια διοίκηση η οποία έπαιρνε τα μηνύματα και ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις της και κάποιες κυρίες και κυρίους οι οποίοι ήταν δίπλα στην ομάδα.
Κύριοι, την περίοδο 2017 - 2018 η ΕΡΕΤΡΙΑ κατακτά το πρωτάθλημα και ανεβαίνει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ξεπερνώντας το σύνδρομο που "την χτυπούσε" πολλά χρόνια και ενώ έφτανε στην πηγή νερό δεν έπινε.
Οι κύριοι που ενοχλήθηκαν από την δική μας παρουσία στους αγώνες της ομάδας, να ξέρουν πως κι εμείς ενοχληθήκαμε από την προσπάθεια που έκαναν για να κλείσουν τον δρόμο της ομάδας. Είναι γνωστοί σε όλους αυτοί οι κύριοι κι αν χρειασθεί θα τους πάρουμε και τις μάσκες.
Παριστάνουν τους κάποιους, παριστάνουν τους παράγοντες, αλλά οι πραγματικοί παράγοντες τους έχουν για πλάκα.
Οι δικές μας θέσεις είναι γνωστές σε όλους και ιδιαίτερα σε ανθρώπους της διοίκησης και τον προπονητή της Ερέτριας και δεν πάμε από καφενείο σε καφενείο να σαλιαρίζουμε.
Κύριοι, θα γράψουμε μια αλήθεια κι ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει.
Εμείς στην Ερέτρια δεν προσφέραμε τίποτα, αλλά εσάς τους δήθεν και τους παπατζήδες σας κερδίσαμε. Όταν η ομάδα, άρχισε να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της, εσείς γίνατε λαγοί.
Βάλτε τώρα τα καλά σας και τρέξτε για τις φωτογραφίες.