Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΛΗΛΑΣ

Καμιά σύγκριση δεν υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού τα δεδομένα είναι όλα υπέρ του ΛΗΛΑ. Η μόνη περίπτωση να ανατραπούν τα δεδομένα είναι η παρουσία του "ντούπου- ντούπου" και η υπερβολική χαλάρωση.
Η ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ κάνει σχέδια για την Β΄ Κατηγορία αφού με 7 βαθμούς και 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 26 ήττες δεν μπορούσε να περιμένει την παραμονή στην κατηγορία.. Η ΑΕΚ έχει την χειρότερη άμυνα με 76 γκολ και την δεύτερη χειρότερη επίθεση....
με 24 γκολ.
Ο ΛΗΛΑΣ έχει 72 βαθμούς με 22 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα, ενώ έχει την καλύτερη άμυνα με 11 γκολ και επιθετικά έχει πετύχει 11 γκολ.
Υπάρχουν και ιδιαιτερότητες σ΄ αυτόν τον αγώνα. Υπάρχουν μέλη της διοίκησης του ΛΗΛΑ Ελευθεριάδης, Σφύρλας, Βελλή τα οποία ήταν μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ. Υπάρχει ο προπονητής κ. Λάμπρου ο οποίος είχε συμφωνήσει να είναι ο προπονητής της ΑΕΚ, αλλά πήγε κι αυτός μαζί με τους διοικούντες στον ΛΗΛΑ, όπως έκαναν και αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν ή είχαν συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αλλά βρέθηκαν στον ΛΗΛΑ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα έχουν ανάμικτα συναισθήματα όλοι αυτοί, αφού λογικό είναι να είναι και με την ΑΕΚ και με τον ΛΗΛΑ.
Ο "ντούπου-ντούπου" δηλαδή θα έχει να λέει, από το Πάρκο του Λαού!!