Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή σας εβδομάδα.
Όλα τα νέα σήμερα, "είναι παλιά".
- Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γράψουμε για την περιπέτεια του ΛΗΛΑ Βασιλικού, αλλά ότι κι αν γράψουμε, σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο, αφού κάποιοι βάλθηκαν να σπάσουν ακόμη και την φαντασίωση, ενός άρρωστου μυαλού. Αυτά που συμβαίνουν στον ΛΗΛΑ δεν τα χωράει ανθρώπινος νους. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε πότε θα το τερματίσουν....
- Στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ σήμερα το βράδυ θα αναλάβουν όλοι τα καθήκοντά τους και.....
επίσημα και φυσικά πιάνουν αμέσως δουλειά, ώστε η ομάδα να μπει στο πρωτάθλημα με αξιώσεις και με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Το apopsignomi κρατάει τον λόγο που έδωσε στον κ. Κυριάκο Καλυβίτη και θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας και της νέας διοίκησης.
- Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ περιμένουν τους ποδοσφαιριστές που ουσιαστικά έχουν αποκτήσει και απομένουν μόνο τα τυπικά, για ν΄ αρχίσουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Μέχρι τότε ας μην γράψουμε ονόματα, για να μην εκτεθούμε. 
- Στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ πήραν όσους ήθελαν και δεν πρέπει να έχουν παράπονα. Ευχόμαστε να μην έχουν κάνει λάθος επιλογές και φυσικά να μπορέσουν να διαχειριστούν τα πάντα και τους πάντες και να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος.
- Στον Δήμο Χαλκιδέων, άρχισαν τα όργανα και ο προεκλογικός αγώνας. Τώρα θα μάθουμε όσα δεν μάθαμε τα προηγούμενα 4 χρόνια.  Ο κ. Φάνης Σπανός  θα είναι η καλύτερη επιλογή για τον Δήμο και θα εκπλαγούμε από τα ονόματα που θα δούμε στο ψηφοδέλτιο.
- Τι συμβαίνει με τον πρώην βουλευτή κ. Κώστα Μαρκόπουλο; Λένε πως μπορεί να μην είναι στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας, αλλά σ΄ αυτό της Β΄ Αθήνας!!!!
- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ είναι εδώ και έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις. Είμαστε αισιόδοξοι και ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Εύβοιας, θα έχει τον ΟΛΥΜΠΟ.