Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Καλημερα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλή Κυριακή.
- Όλα καλά θα πάνε σήμερα για τον ΛΗΛΑ Βασιλικού ο οποίος πάντα με τις πληροφορίες έκανε την μεγάλη κίνηση και λειτουργεί πλέον όπως θα λέγαμε, "μεταξύ μας", αφού με κόκκινο μαρκαδόρο έβγαλαν νοκ άουτ το βιβλίο μελών και λειτουργούν με μια κατάσταση!!! Ο ΛΗΛΑΣ γράφει ιστορία με πραγματικά άλλα κόλπα και θα ψηφίσουν συγγενείς και κάποιοι φίλοι. Δεν πειράζει. Βρέθηκαν κάποια άτομα, όχι πάντως από αυτούς που ορκιζόταν στο όνομα του ΛΗΛΑ, αλλά κάποιοι γονείς ...
παιδιών από τις ακαδημίες και θα είναι υποψήφιοι!!!! Και πάλι να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο τους και απλά θα περιμένουμε να δούμε ποια ή ποιος θα αναλάβει πρόεδρος, ποιος ταμίας και ποιος Γραμματέας. Έχει ενδιαφέρον το θέμα.
- Στον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ σήμερα έχουν την τελευταία Γενική Συνέλευση και πιστεύουμε πως θα βγει λευκός καπνός και έτσι κι αυτή η ομάδα θ΄ αποκτήσει διοίκηση και θα έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Ο κ. Ρουμελιώτης και οι συνεργάτες του, είμαστε βέβαιοι πως σήμερα θα βρούνε τους ανθρώπους οι οποίοι θα οδηγήσουν την ομάδα.
- Στους ΖΑΡΑΚΕΣ φαίνεται πως δεν λένε να ηρεμήσουν, αλλά στο τέλος ο πρόεδρος και όλοι οι άλλοι δεν θα πετάξουν στα σκουπίδια την προσπάθεια όλων για άνοδο στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και θα δώσουν την χαρά στα παιδιά, ν΄ αποκτήσουν εμπειρίες.
- Στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ όλα είναι σε γραμμή αναμονής, αφού η Γενική Συνέλευση είναι την επόμενη Κυριακή. Εμείς μπορεί να κάνουμε λάθος, αλλά πιστεύουμε πως ο άνθρωπος που πραγματικά αγαπάει και προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, αν και δεν ήταν διοίκηση, θα βάλει πλάτη για να συνεχίσει η ομάδα στην Α΄ Κατηγορία και να μην γράψει μια μελανή σελίδα στην ιστορία της, γιατί κάποιοι ήθελαν να το παίζουν μοναδικοί και να χωρίζουν σε κομμάτια την Ν. ΛΑΜΨΑΚΟ.
- Στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ τέλος καλό, όλα καλά και όλοι ενωμένοι θα ξεκινήσουν από το μηδέν για να χτίσουν μια νέα ομάδα με υγεία, προοπτική και νέους στόχους. Ο κ. Κυριάκος Καλυβίτης, μπορεί να μην είναι στο ΔΣ, αλλά θα είναι κοντά στην ομάδα περισσότερο από ποτέ. Ο κ. Καλυβίτης θα θυμάται πάντα το Καλοκαίρι του 2018 και γενικότερα όλο το χρόνο αυτό, αφού κατάφερε να παραμείνει η ομάδα στην Α΄ Κατηγορία, να συνεχίσει σ΄ αυτή και φυσικά το καλύτερο όλων, το ότι θα γίνει μπαμπάς. Με λίγα λόγια η σύντροφός του θα φέρει στην ζωή τον διάδοχο Καλυβίτη και ο Κυριάκος θα είναι ένας ευτυχισμένος τρελομπαμπάς. Ο ναύαρχος κ. Θεοδοσίου θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα κινεί τα νήματα της ομάδας, με πρόεδρο τον κ. Γραμματικόγιαννη και μέλη στο ΔΣ ανθρώπους της Καστέλλας. Να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία.
- Όλα καλά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όλα όπως τα είπαμε. Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη και θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με την παρουσία πολλών ποδοσφαιριστών. Το που θα πάει η ομάδα για προετοιμασία δεν το ψάξαμε, αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τίποτα λιγότερο. Επιλογή της διοίκησης είναι η μη ενημέρωση επίσημα, για το τι συμβαίνει και καλά κάνουν οι άνθρωποι, αφού λειτουργούν επαγγελματικά και οι επαγγελματίες παράγοντες, είναι όπως οι επαγγελματίες πολιτικοί. Λειτουργούν με διαρροές.
- Αναβρασμός στο χώρο της διαιτησίας, με τα νέα δεδομένα και όλοι περιμένουν να δούνε πόσοι διαιτητές θα συνεχίσουν να είναι στις επάλξεις, αφού "η σφαγή"  από την ΚΕΔ των εξυγιαντών έφερε δυσαρέσκεια.

Καλή Κυριακή και μην ξεχνάτε πως το μεγάλο παζάρι της Αγίας Παρασκευής έρχεται......