Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
- Τώρα που θα γίνει Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο Σκουρλέτης, όλα θα πάνε πολύ καλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελλάδα. Ανησυχεί μόνο ο κ. Καμμένος ο οποίος πίστευε πως ο Αλέξης θα πρότεινε τον ίδιο για την θέση αυτή!!!!
- Ο Δήμαρχος κύριος Παγώνης αρχίζει την προεκλογική του εκστρατεία με συγκέντρωση για την Δημοτική Αγορά!!!! Για το καλό του τόπου θα το κάνει όπως λέει, αλλά....
δεν μας λέει και το αν τα πολλά χρήματα που δόθηκαν σε μελέτες κλπ, είναι για το καλό των δημοτών!!! Κύριε Παγώνη να κάνουμε και μια συγκέντρωση στο Ληλάντιο για όσα δεν κάνατε αυτά τα χρόνια, αλλά και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες; 
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αποκλείστηκε από το κύπελλο, αλλά άφησαν καλές εντυπώσεις οι νεαροί. Αυτοί που ξέρουν λένε πως αν βοηθούσε και λίγο ο Ντελέκος θα έπαιρναν και την πρόκριση. Ο Ντελέκος προφανώς ήταν ανέτοιμος ή δεν έχει μπει ακόμη στο κλίμα της ομάδας. 
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ έχει μπροστά του δυνατά φιλικά και ο κ. Βαλκάνος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα. Ουσιαστικά το ρόστερ έχει κλείσει και περιμένουν να κλείσουν 2 - 3 ακόμη εκκρεμότητες.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ αύριο θα υποδεχθεί τον ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ στο γήπεδο των Ψαχνών και ο κ. Μεθενίτης θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα απέναντι σ΄ έναν δυνατό αντίπαλο. Οι Ψαχνιώτες περιμένουν τον κόσμο στο γήπεδο.