Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Απάντηση - πρόσκληση

Επειδή η αλήθεια βρίσκει πάντα τρόπο, να επιβιώνει, εμείς γράφουμε αλήθειες και έστω και με κάποια καθυστέρηση έρχεται η δικαίωση.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μιλούν οι κύριοι και οι κυρίες που μας συκοφαντούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και που μέχρι πανό κρέμασαν στο γήπεδο εναντίον μας;
Δικαιωθήκαμε και μην προσπαθούν να κουκουλώσουν τίποτα.
Είχαν συμφέροντα και γι΄ αυτό αγκάλιασαν  την καρέκλα του παράγοντα. Φανερά ή κρυφά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
Η ουσία δεν αλλάζει. Όποιοι παριστάνουν τις αθώες περιστερές και ....
δηλώνουν πως όλα τα κάνουν επειδή υπηρετούν το ποδόσφαιρο και την ομάδα, ξεβρακώθηκαν. Τώρα η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί κι αν έχουν φιλότιμο να βγούνε και να ζητήσουν συγνώμη από τον κόσμο, γιατί ότι έκαναν το έκαναν για τον εαυτούλη τους και όχι για την ομάδα.
Αυτός ήταν και ο λόγος που ενώ διαχειρίστηκαν 90.000 ευρώ, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις τους στην Γενική Συνέλευση, στα επίσημα βιβλία έγραψαν μόνο τις περίπου 35.000 ευρώ!!!!
Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα απολύτως.
Να αποδείξουν που πήγαν τα υπόλοιπα 55.000 ευρώ.
Επειδή κάποια στιγμή πήραν απόφαση, με τα μέλη που οι ίδιοι έγραψαν σε ένα χαρτί, για να διαγράψουν και να διασύρουν αυτούς που δήθεν έκαναν καταγγελία, εμείς τους ρωτάμε να μας πούνε τι έκαναν με το θέμα κι αν προχώρησαν σύμφωνα με την απόφαση "της δικής τους" Γενικής Συνέλευσης.
Τους απευθύνουμε πρόσκληση να έρθουν σε δημόσιο διάλογο και να πούνε που πήγαν τα υπόλοιπα χρήματα. Κάποια νέα μέλη που μπήκαν για να βοηθήσουν και είναι γονείς νέων ποδοσφαιριστών, δεν είναι ηλίθιοι, ούτε υπηρέτες αυτών που ζητούν οδοιπορικά!!!!!
Προσφέρουν στην ομάδα και μάλιστα κάποιοι εδώ και χρόνια.
Η πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο ισχύει για λίγες μέρες, γιατί μετά θα τα γράψουμε όλα όπως εμείς ξέρουμε και με ονόματα.
Είναι αλήθεια πως το άτομο που παίρνει και οδοιπορικά, ενώ ως μέλος της διοίκησης έπρεπε να πληρώνει, απευθυνόμενο σε άλλο μέλος της διοίκησης για θέμα πρόσληψης προπονητή στις ακαδημίες είπε: "Εγώ αποφάσισα, εγώ τον πήρα και θα μείνει"!!!!!!!!
Για να δούμε τι είναι αυτό που κάποιους τους κρατάει και σκύβουν το κεφάλι;
Θα περιμένουμε σήμερα της αποφάσεις του ΔΣ.
Θα περιμένουμε παραιτήσεις.
Αν τίποτα δεν γίνει, προχωράμε και θα δούμε