Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και να έχετε μια υπέροχη Κυριακή.
- Μετά την εκκλησία σήμερα, κάντε μια βόλτα στην λαϊκή αγορά του Βασιλικού και αγοράστε φρεσκότατα φρούτα και λαχανικά από τους παραγωγούς της περιοχής. Μη φύγετε αν δεν πάρετε τουλάχιστον σταφύλια από τον πάγκο του Γιάννη Βάθη λίγα μέτρα μετά το νηπιαγωγείο. Θα σας έλεγα να κάνετε και μια στάση στο καφενείο για σουβλάκι, αλλά πληροφορίες λένε πως  ο Κουτσαυλής θα απουσιάζει αύριο και δεν ξέρω αν τον ....
αντικαταστήσει ο Αγαπητός στο ψήσιμο!!!
- Μετά από την λαϊκή υπάρχει και το Λευκαντί για τσιπουράκι, αλλά και για καφέ ώστε μετά να φτάσετε στο Μπούρτζι για τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΕΥΒΟΪΚΟ και τον ΛΗΛΑ. Θέλουν και οι δύο την πρόκριση, αφού μετά ο νικητής πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με ότι σημαίνει αυτό. Πληροφορίες που ήθελαν τους ποδοσφαιριστές των ομάδων να έχουν αποσυρθεί από χθες σε ξενοδοχείο δεν επιβεβαιώθηκαν.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών πέρασε το εμπόδιο της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ και συνεχίζει στο κύπελλο. Με απουσίες και χθες η ομάδα των Ψαχνών και σαν να μην έφτανε αυτό τραυματίστηκε και ο Σπύρος Γκάβαλης στο Α΄ Ημίχρονο. Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ έδειξε πως θα είναι σκληρό καρύδι στο πρωτάθλημα.
- Η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ αποκλείστηκε από το ΑΦΡΑΤΙ και ο κ. Μιχάλης Ράπος δικαιώθηκε αφού είχε δηλώσει πως η ομάδα χωρίς αυτόν δεν πάει πουθενά!!! Ο κ. Τσαλιαγκός πάντων το έχει ξεκαθαρίσει. Ο κ. Ράπος είναι είπε, για μικρές αποστάσεις,  ενώ το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και αυτός στις μεγάλες αποστάσεις μένει από καύσιμα!!!!
- Έχουμε να γράψουμε πολλά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά θα τ΄ αφήσουμε για αύριο, ώστε να έχουν κάποιοι ήσυχη Κυριακή. τους ανησυχήσαμε αλλά δεν φταίμε εμείς. Οι πράξεις τους φταίνε.