Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Ας το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους, Εμείς γράφουμε την άποψή μας, χωρίς να φοβόμαστε και χωρίς να υποκινούμαστε από κάποιους.  Εμείς εδώ στο apopsignomi δεν θα έχουμε ποτέ εξαρτήσεις κι σε καμία περίπτωση δεν θα μας βουλώσει κάποιος το στόμα. Οι κυρίες και οι κύριοι της διαιτησίας καλά θα κάνουν να κοιτάξουν την δουλειά τους και ν΄ αφήσουν κι εμάς να κάνουμε την δική μας. Τους στηρίξαμε πολλές φορές όλους, αλλά στο απυρόβλητο δεν είναι κανείς. Παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και άνθρωποι της ενημέρωσης....
τιμωρήθηκαν για τα λάθη τους, επειδή τους έγραψαν διαιτητές στο Φύλλο Αγώνα. Κάνουμε λάθος; 
Γιατί λοιπόν να μην τιμωρηθούν διαιτητές για τα δικά τους λάθη και ιδιαίτερα όταν είναι στο Φύλλο Αγώνα γραμμένα από τους ίδιους; Αργότερα θα γράψουμε περισσότερα.
- Να ευχηθούμε καλό ξεκίνημα στις ομάδες οι οποίες μπαίνουν σήμερα και αύριο στον μαραθώνιο των πρωταθλημάτων της Γ΄ Εθνικής, της Α΄και Β΄ Κατηγορίας. Να τελειώσουν όλοι με υγεία το πρωτάθλημα και να εκπληρώσουν τους στόχους τους.
- Στο γήπεδο του Βασιλικού θα συναντηθούν σήμερα στις 17:00 ο ΛΗΛΑΣ με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ με διαιτητή τον κύριο Κηρύκο και βοηθούς τους κυρίους Πασχαλίδη και Παππά. Πιστεύουμε σ΄ αυτούς τους διαιτητές και τις δυνατότητές τους και ελπίζουμε να τα πάνε καλά. Ο κ. Κηρύκος είναι νέος διαιτητής αλλά όσες φορές τον έχουμε δει είναι του 50 50 και δεν καταλαβαίνει ούτε από ονόματα, ούτε από έδρες, ούτε από τις κραυγές της κερκίδας.
- Στο γήπεδο των Ψαχνών θα συναντηθούν στις 17:00 ο ΗΡΑΚΛΗΣ με την ΔΡΟΣΙΑ και θα σφυρίξει ο κ. Παπακυριάκος με βοηθούς τους κυρίους Κελεπούρη και Δάλλα. Ξέρετε όλοι πως έχουμε ασκήσει αυστηρή κριτική στον κύριο Ππακυριάκο, όχι για τα σφυρίγματά του, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί την ώρα του αγώνα. Δεν θα αναλύσουμε τώρα το θέμα αλλά ο κύριος Παπακυριάκος θα είναι σήμερα πολύ καλός και δεν θα επιχειρήσει να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Έχει μαζί του δύο από τους καλύτερους βοηθούς και είμαστε σίγουροι πως αυτή η τριάδα διαιτητών θα μπει στο γήπεδο για να σφυρίξει αυτά που θα βλέπει και όχι αυτά που θα ήθελαν κάποιοι άλλοι να δει. Αυτοί οι άλλοι δεν είναι διαιτητές, αλλά οι γνωστοί παρατρεχάμενοι, οι οποίοι για προσωπικούς τους λόγους, ανέλαβαν να βάλουν τρικλοποδιές στον ΗΡΑΚΛΗ. Σάκη καθαρά και μην ακούς κανέναν. ΗΡΑΚΛΗΣ και ΔΡΟΣΙΑ θα παίξουν για τον εαυτό τους και όχι για τρίτους.
- Στο γήπεδο Γυμνού ο ΟΛΥΜΠΟΣ θα υποδεχθεί τον ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΤΩΝΤΑ με διαιτητή τον κ. Ντούρα και βοηθούς τους κυρίους Δελχά και Ρέτσα. Μπορεί ο κ. Ντούρας να πιστεύει πως τον αδικήσαμε κάποια στιγμή και να μας έχει "στη γωνία", αλλά εμείς ξέρουμε πως από εκείνον τον αγώνα ΑΥΛΙΔΑ - ΕΡΕΤΡΙΑ στο γήπεδο Βατώντα πέρασε αρκετός χρόνος και θα έπρεπε να είχε παραδεχθεί τα λάθη του. Δεν το έκανε και μας στόλισε κανονικά. Θα του θυμίσουμε πως σ΄ εκείνον τον αγώνα ήταν κι ο κ. Γιώργος Πίσχινας και έφυγε πριν τελειώσει, γιατί είδε τι γινόταν. Αγαπητέ κύριε Ντούρα, δεν έχουμε κανέναν λόγο να κάνουμε άσχημη κριτική, αν οι αποφάσεις σας είναι σωστές. Σήμερα έχετε δύο αξιόλογους βοηθούς και θέλουμε ειλικρινά να μην έχει καμία ομάδα σοβαρά παράπονα από την διαιτησία.